У потпуности Гове горе, чинећи рачуна и слање $ 30
У потпуности Гове горе, чинећи рачуна и слање $ 30
Уколико желите да користите наше услуге и плаћене су од нас то све за вас на вашем серверу, онда користите овај линк да би место: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...де-сервице.пхп
Али прво - користите ван савете. Види 2 постова раније - да разбио своју хтаццесс -. Ћемо вам послати одговарајуће један. Ми Вам нудимо бесплатне онлине подршку на форуму и да ће одговорити на сва ваша питања. Имајте на уму да вБЕТ је дизајниран за Форум превода - и инсталација је тривијално. Ми разумемо да је интеграција са другим додацима, или секције могу ван форума бити захтевно, али је добро описан и ради као што можете видети на нашем порталу. Дакле, ми Вам саветујемо да се то опслужи са нашим вођством, али наравно ако осећате да је боље да га дају у нашим рукама - молимо Вас да користите наше услуге плаћене.
У реду, ажурирани форуму хтаццесс. Ја ћу ићи напред и попуните захтев као своју велику да вам момци на лицу места да искористим ову једну изнад!
ОК, Маибее моја очекивања су била велика, али су окренули на заставама у подножју синоћ. Све остало и даље доеснт ворк
здраво,
Ми смо сада раде са форума, тако молимо не искључите било које опције.
хвала
Ахх, све што сам урадио је да искључите подножје заставе као Тхатс убица. Зар не видиш момци на од пре 8 сати!
ок, решио
питање које не показује заставу испред форуму корен - решен
питање које се не преведе своје блог сајтове и теме - решен
Проверили смо на форуму, све ради добро.
и даље добијају двоструко сад у везе
/ ТЛ / ТЛ /
Такође, још увек имају брендирања
Аутоматски Преводи подржан од стране вБЕТ 3.3.3
И платио сам за не брендирање
Ок, ја сам је обрисао овај "аутоматски преводе .. ' ниска.
о првом питању .. ми ћемо га проверити.