Quote Оригиналли постед би ctrenks View Post
Што се тиче казина са двоструким / ланг / ланг / питања, његов преглед страница на десној страни који се добијају дупло додаје

Дакле, можете да кликнете на један или два и не видимо.
Са десне стране видим само игра банера. Молим вас угар упутства: Молимо Вас да ТАЧНО ТЕКСТ u linku na koji treba da kliknem da se naрe na tvojoj homepage prevedenoj na lv. To жe nam omoguжiti da ga naрemo. Napominjemo da nam time što nam ne dajete informacije koje vam tražimo, ceo proces zahteva više vremena. Oduzima nam više vremena i ne dozvoljava vam duže vreme korišćenja vBET-a. A mi hole you really want to have it working on your forum. Mi жemo! Зато вас молимо да сарађују - то је заиста добар начин за нас да пронађе оно што тражимо и употребили смо га много пута.
Еспациалли да када сам на своју почетну страницу преведена на ЛВ, отвореног ХТМЛ и тражити лв / НН - Не постоји ништа слично. Тако да ја нисам у стању да га нађу, јер није у извору, и вероватно десити од стране неких лоше преусмеравање што ја не могу сада потврдили. Дакле, још једном - молим вас дати информације које смо тражили