Здраво, ја сам нова са ВБЕТ, и ја сам програмирање форуму .. и све теме које имају <цоде> </ цоде> на њему и желим да прескочите превођења који ..
Било који идеја?
мој форуму: ууу тачка программерсхере дот Цом
Здраво, ја сам нова са ВБЕТ, и ја сам програмирање форуму .. и све теме које имају <цоде> </ цоде> на њему и желим да прескочите превођења који ..
Било који идеја?
мој форуму: ууу тачка программерсхере дот Цом
Не могу да репродукују проблем, можда сам старија верзија форума. Молимо вас да напишете ми шта си тачно верзија вБуллетин, а ја ћу покушати да га репродукује на ББ верзију као и ваш форум.
овај проблем је вероватно изазван уклањање коментара додатак (вБЕТ користи коментаре НТА - не транлатед области - да опише поље без превода).
Покушајте да искључите овај додатак (уклањање коментара).
Покушајте да пронађете сукоб са другим модс. Да бисте то урадили, онемогућите другим модова и оставити само вБЕТ. ако не дође до грешке, пребаците окренути даље Модс да видимо где је конфликт.
Додато:
Имајте на уму да вБЕТ подржава прескакање КОД, ПХП и ХТМЛ ББЦоде превод. Ако то не ради на вашем форуму, онда највероватније сте укључили цеанинг ХТМЛ коментаре (као што је описано раније), шта је забрањено, јер ХТМЛ коментарима вБЕТ обележава делове излаза који бр требало да буду преведени (ми то зовемо Не Преведено Површина - НТА).
Последњи изменио vBET; 18-06-10 U 10:15.
Захваљујући камилкурцзац, али није проблем ..
Желим да прескочите превођење ХТМЛ садржаја унутар <цоде> ознаке
Пример:
Време: <цоде> <? ПХП функција модулације {ецхо $ модулације;}> </ цоде>
Време: ВБЕТ превели на све језике .. Желим да сачувам да се у енглеском језику, без превода
разумеју?
Желим да ВБЕТ прескочити све текст који се налази унутар <цоде> </ цоде> тагова!
Хелло. Извини за конфузију. вБуллетин подржава код ББЦоде и пишете о ХТМЛ код ознаке - то је извор неспоразума.
Ако користите код ХТМЛ таг у шаблона, онда измените тих шаблона и стави цео код садржајем унутар није превео области - тако је рекао између <- вБЕТ_СНТА -> и <- вБЕТ_ЕНТА ->
Ако користите код ХТМЛ таг у порукама, молимо Вас да уређујете те поруке и промену код ХТМЛ таг у код ББКод.
Кажете да је решава ваш проблем.
Последњи изменио vBET; 19-06-10 U 00:29.
можете погледати на мом форуму
Програмери Овде
има 220.000 поруке са <цоде>, како бих ја мењати их све?
постоји неки други решење?
види пример овде
программерсхере.цом куестионс-ансверс/219881-цреатинг-имаге-пхп-дисплаи-воркс-савинг-филе-доес-нот.хтмл
У овом тренутку вБЕТ не подржавају, али можемо. Ја сам се креће ваш пост на функцију захтеве.
Tako da sada vBET neжe prevesti naљ deo PHP, CODE i HTML Binksa. Nismo imali nikakav zahtev za prevod код ХТМЛ таг раније. Због извођења ћемо учинио конфигурисати. Моћи ћете да укључите опцију која ће заштитити садржај код ХТМЛ таг против превод. Она ће бити укључени у следеће издање Због сложености (што смо само исту ствар за ХТМЛ тагове скрипта и стил) nećemo moći ranije da damo brzu popravku - žao mi je što to morate da sačekate. Ali planiramo novo vBET 3.x izdanje ove/sledeće nedelje i sledećeg vBET 4.x izdanja u prvoj nedelji sledećeg meseca, pa se nadamo da ćete sačekati ovo kratko vreme
Урадио - биће укључени у следећем издању
Хвала пуно!