Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Хвала за вбет али приметите неке чудне проблем са цмпс_индек страна

Забрањен
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    17

Default Хвала за вбет али приметите неке чудне проблем са цмпс_индек страна

Хвала за вбет али приметите неке чудне проблем са цмпс_индек странице.
    Имам цмпс_индек.пхп Паг преименован у биндек.пхп. Али када ја покушавам да кликнете трналстор на пример арапски, то показује смањење везу као што је

који је наводно да се

И то је иста за све превод. шта да учиним да поправи ову грешку. хвала унапред.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

вБЕТ сече индек.пхп са УРЛ - то је разлог зашто сте ово питање. За брзо поправити молим:
    1. Едит Филе / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_урл.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Заменити:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Молимо потврдите то помоћи. Ми ћемо се укључити у следећу верзију тако да ће бити мирни о томе у току ажурирања

Забрањен
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    17

Ја сам у праву. То је оригинални индек.пхп преименован у биндек.пхп и мој цмпс_индек.пхп да буде индек.пхп.
    Мој преводилац у индек.пхп (првобитно цмпс_индек.пхп) изгледа ради добро, али биндек.пхп (првобитно индек.пхп) не ради.

И ја не могу наћи ово кодова у / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_урл.пхп
    ако је (лажни == стрпос ($ адреса, 'индек.пхп') & & лажне === стрпос ($ адреса, '/ архива /')) {
    $ Адреса = стр_реплаце ('индек.пхп','',$ адреса);
    }
    То је оно што сам у / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_урл.пхп
    иф ($ индек = стрпос ($ адреса, 'индек.пхп')) {
    $ Адреса = стр_реплаце ('индек.пхп','',$ адреса);
    }
    Молимо Вас да одговорите АСАП.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - Овај код који је пронађено је једно. Дао сам вам код од верзије није објављена још. Али, немојте га користити - јер питање је нешто друго што си описао на првом месту.

О прави проблем. Прво - да ли то није урађено неки вБуллетин подешавања (као што је обичај препише или нешто друго).

Када ће бити сигурни да то није вБуллетин, молимо вас АМ форум УРЛ адресу и приступ детаљима за Администратор ЦП вБуллетин КП и ФТП - ми ћемо морати да провери га на месту.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Зато што је отишао у пм - да потврди да изда бити затворен?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема потврде - затварање питање. У случају да је још увек активан одговорите овде и то ће бити поново отворена.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •