Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Форум Блокови Приказује лантиттле =.. у УРЛ линка?

Default Форум Блокови Приказује лантиттле =.. у УРЛ линка?

Нисам сигуран, али сам мислио да је ово поправити? Форум блокова приказује као:

Code:
    "Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
    14 Hours Ago 11:39 PM
    Падекит у ..."[/ Ланг]

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Сигуран сам да ћемо се исправе такве ствар за лангтитле. Такође један фик није био објављен још (Куицк Фик описано у навој). Нисам сигуран да је то исто питање или не

Ваша порука није чудно јер је отворен лангтитле и затворене сад ББЦоде - тако да можда је само неко да напише из руке и имамо сломљена ББКод у поруци која захтева корекцију упутство ...

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Сигуран сам да ћемо се исправе такве ствар за лангтитле. Такође један фик није био објављен још (Куицк Фик описано у навој). Нисам сигуран да је то исто питање или не

Ваша порука није чудно јер је отворен лангтитле и затворене сад ББЦоде - тако да можда је само неко да напише из руке и имамо сломљена ББКод у поруци која захтева корекцију упутство ...
    То је зато што је како линк показао на блоку.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Овај је био фиксни у последњих издању. Коју верзију користите?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема одговора - сматра решен. Имајте на уму овде ако не

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове