У реду, у реду, инсталирао сам без грешке, али то је проблем, плеасе хелп Упозорење: сет_тиме_лимит () [фунцтион.сет-рок]: Цаннот сет рок у безбедном режиму у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп он лине 148 Како да помогнем Ацилл Веб: хероесуо.нет / форум
Ох. Да ли сте имали неки проблем, ја сам наишао на ову бесплатну верзију. Ова грешка се јавља када сервер треба да безбедно = режим. Програм их преводи у безбедном режиму = искључено. Дакле, можете додати код за конфигурисање хтацесс то га искључите: пхп_флаг сафе_моде офф Проблем ће бити ускоро решен - Домаћин заустави контролу преко сафе_моде Хтаццесс фајлове.. То је пхп_флаг сафе_моде ван неће радити. Дакле, потребно је да се обратите послодавцима домаћина да се проблем реши. - Али постоји проблем када сам чула за безбедни режим = искључено, потенцијал за веће хацк. Дакле, како могу да реше овај проблем није админ вБЕТ
Последњи изменио haiduongbk; 29-05-10 U 01:59.
Само искључите безбедни режим Code: safe_mode = off хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...ак.хтмл # пост15
safe_mode = off
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума