Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 4 FirstПрви 1234 ПоследњиLast
Резултати 21 на 30 од 32

Тема: Додатне лангтитле парсирање питање

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    Неверминд-наћи другу: преведена АМ наслови нису анализирати на страници наслова у привате.пхп

Фиксни додавањем плугин-а на привате_цомплете:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Ja stvarno ne mogu da reprodukuju ovo pitanje na našem serveru. Slutim da nemate instaliran pravilno vBET 3.3.3 Unutrašnja organizacija - molim vas proverite. Imali smo mnogo puta pitanje koje naši klijenti samo postavljenih nove fajlove i zaboravio na uvoz novih proizvoda fajl ili suprotno. Da li ste proverili da li izvršenja funkcija вбет_глобал_цомплете постоје у описао место? (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост3137)

Такође ми се приказују нашем форуму сада вБЕТ 3.3.4 бета верзију, па је могуће да грешке постоје у 3.3.3 и већ је фиксна (не заборавите да). Још увек проверите да ли сте стварно инсталација је у реду - опет најбоље је упдате за 3.3.3.
    Последњи изменио vBET; 15-06-10 U 00:00.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    И још један:

Нисам могао да нађем начин да се поправи ово преко плугинова. Уместо тога, додао сам овај код на усерцп.пхп:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Одмах испод
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Ако ове странице користи глобал_цомплете Najlon onda treba da se tretira na vBET 3.3.3 Unutrašnja organizacija - molim vas pogledajte prethodni odgovor na to. Ako глобал_цомплете се не користи - онда таква датотека промена ће бити неопходно или га можете додати у неку куку ако постоје неки на овој страници.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Мој фајл производа и све ПХП фајлови се појављују као в3.3.3, као што би требало да буду. Међутим, ја сам модификовани многе фајлове и има доста плугинова инсталиран на мом форуму, тако да је донекле вероватно да може доћи до сукоба.

Приметио сам да је време извршења на глобал_цомплете кука је 1000. Не би требало да то буде виша да би се избегло у сукобу са другим плугин?

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Потврдио сам присуство глобалних рашчлањивање функцију. Ја врло пажљиво надограђен на 3.3.3, па сумњам да може да поднесе садржај овде проблем. Међутим, не видим даље грешака, тако да мислим да сам добра за време благостања.

Ја сам такође срећан да кажем да вБЕТ перформансе ударио на мом серверу је занемарљива, тако да не може бити унапређење прошлости 3.3.3 због великог броја прилагођавања / радна поправља сам спроводи сам. Са 800 на форуму, ја сам имао серверу оптерећења испод 1.00, а са 1.200 на мрежи, они су око 3.00. Није лоше за два Хек-цоре Ксеон сервера, ја мислим!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја мислим!

Dakle - da se vratimo na problem. vBET bi trebalo automatski da se nosi sa onim isečenim langtitleom (sa ...) - nismo u mogućnosti da ga reprodukujemo na našim forumima i želimo uskoro da objavimo novo izdanje. Bilo bi sjajno kada bismo mogli da nađemo razlog za ovo i popravimo ga ako je na našoj strani. Ako možeš da pristupiš detaljima na svom forumu, ili čak tvojoj instanci gde se te stvari dešavaju mogli bismo to da popravimo

U ovom trenutku bez mogućnosti reprodukcije čak ne možemo biti sigurni da li je to zaista vBET bag (a ne neki neusaglašenost sa drugim problemima sa modom ili konfiguracijom). Sada smo u mrtvoj tački u ovoj oblasti. Još jednom - rado bismo rešili ovo pitanje na vašoj strani ako hoćete. Postoji mogućnost da će novo vBET izdanje biti ovog vikenda - bilo bi sjajno zatvoriti sva pitanja ranije

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нашао сам да смо заиста имали ту грешку. Глобални лангтитле парсирање био у непотребне стању тако да није увек био оцењен. Ово је већ исправљена и да ће бити укључени у следеће издање.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Можеш ли молим порука брзо решење за то? Не могу да надоградњу на 3.3.4 сада

Нагађам да је непотребно услов је онај испод:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Шта држиш са ажурирање?

Ја ћу се погледам у СВН да провери какве промене је одлука да се реши ово питање, али ипак - биће вам потребан најновији прво бити у стању да се брзо поправити ако је објави.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Направили сам неколико модификација кода током времена, а ја сам заборавио где и зашто. Не желим да се разбијање ствари које већ раде!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да нисмо одговорни за код промењен наших клијената - ми смо једноставно нису у стању да то урадимо. Ако је ваш промена био је у складу са нашим брза решења онда можете бити мирни - они ће бити укључени у следеће издање, тако ће све бити у реду. Ако сте направили неки други код промене, онда савет да напише неки документ који ће вас водити о вашим личним додатне кораке за време ажурирања - у супротном ћете остати са старим вБЕТ верзију, јер ви О не знају шта и шта за вас променило.

Имајте на уму да сам нашао оно што су промене неопходне да се реши овај проблем, али не могу објавити КУИК поправити на форуму (јер обухвата сломљен ББЦоде унутра). Тако пеласе питати путем е-маила (цонтацт@вбентерприсетранслатор.цом) и ја ћу га послати да сте тамо.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •