Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Активација емаил само на енглеском језику

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default Активација емаил само на енглеском језику

Надамо се Михал неће осећати преплављени када се врати. Мислим да је он рекао да је озбиљна поплава у Пољској. Добра ствар је још помоћи следеће недеље

У сваком случају .... Покушао сам потписивањем новог корисника кроз различите преведен језичке верзије мог форума ... и сваки пут Активација Е-маил увек долази кроз на енглеском језику.

Направим сигурни да сте изабрали одговарајући (различита) језика, као и за регистрацију.

Имам следеће поставке.

Остало> Прикажи оригинал текст за корисника> Нормалан
    Остало> Прикажи оригиналног текста за госте> Нормалан
    Остало> Превод вБуллетин поруке у ЈаваСцрипт> Да
    Гоогле откривања језика> Увек веруј корисника

било какве идеје?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Zdravo. Da, imamo veliku poplavu u Poljskoj i bio sam na dugom putu nazad sa poslovnog puta. I takođe sam srećan što će sledeće nedelje naš teem biti veći a vi kao naši kupci dobiti bržu podršku i brže nove funkcije u vBET-u

Назад на питања. вБЕТ није подржавају е-маил порука превод у овом тренутку.

Ми већ имамо на нашој листи обавеза да се интегрише вБЕТ са ББ системом фразе. Када ће бити спреман онда можемо проверити могућности да повежете на аутоматски е-поште обавештење (који заснива на фразе) и да ББ одабрати фразе према стварним превод.

И ја сам срећан што следеће недеље наша лити ће бити већи и вас као наших купаца ће добити бржи подршку и брже нове функције у вБЕТ
    Авесоме, добро да чују! Ово је одличан производ.

Ми већ имамо на нашој листи обавеза да се интегрише вБЕТ са ББ системом фразе. Када ће бити спреман онда можемо проверити могућности да повежете на аутоматски е-поште обавештење (који заснива на фразе) и да ББ одабрати фразе према стварним превод.
    Ок, хвала.

Да ли је то решено? Ја сам помоћу 3.3.6 и е-пошту Донт да се преводе. превише попуп прозора

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Поздрав!
    Ево одговора:
    Назад на питања. вБЕТ није подржавају е-маил порука превод у овом тренутку.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •