Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: МСГ ЦхатБок ЕВО

МиМ теам Почетник nectons's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Локација
    Πειραιας
    Поруке
    10

Default МСГ ЦхатБок ЕВО

Text automatically translated from: Greek to: Serbian
    Translated text
    Купио сам МСГ Цхатбок ево и дивно програма. Али, нажалост, не ради када је превод. Зашто је ово; Да ли је Ајак? Кад сам напунио грчког језика у Цхатбок радовима нормалности поново.
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Постоје хиљаде модова за СМФ. Ми ћемо подржати најчешћих и повећање броја подржаних модова у складу са могућностима. Ово је потребно време, а понекад и могућност од 2. стране (други мод).

То може бити АЈАКС, али не мора да (вБЕТ подржава АЈАКС-едитори за вБуллетин, али ово је интегрисан са сваким уредник посебно - то је због СМФ архитектуре).

Молимо вас да напишете у функцији захтева, нови захтев за подршку овом Мод. Такође, молимо Вас приложите има све потребне информације о актуелним понашању и линк на сајт Министарства одбране (ако није дозвољено постављати линкове тек треба да, затим га послати на пм).
    Последњи изменио vBET; 05-11-09 U 04:34.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •