Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Имам проблема живи

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    3

Default Имам проблема живи

Размишљао сам о добијању платили када инсталирате бесплатну верзију, али то је проблем. Тако да сам био одустајања узимање. Не чини било који превод. Мислим да од вБуллетин

"Грешка: синтакса грешке, неочекивано Т_СТРИНГ ин / хоме / ккк / домаинс / ккк.нет / публиц_хтмл / глобал.пхп (834): евал () 'д цоде он лине 153

"Ако сте сигурни да кликнете на валидан линк, молимо контактирајте администратора."

Скрипта не ради
    Последњи изменио rosende; 19-05-10 U 02:36.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас дајте ми садржај са вашег глобал.пхп фајл око линије 834 (неке линије пре и после), а тачка која је 834. Не знам која ББ верзију користите, тако да не могу да проверим себе.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    3

верзија 3,8,5

вБуллетин 3,5 РЦ1

детаљи послао ам

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Питање се односи на генерисање излаза из подножје обрасца. Молимо проверите да ли још увек постоји на вашем форуму, када заставе су стављени на Навбар.

Ако јесте онда вас молимо да онемогућите вБЕТ за тренутак и проверите да ли проблем и даље постоји. Ако јесте, онда то није у вези са вБЕТ (вБЕТ не ради ништа када је искључен).

Ако проблем нестаје када вБЕТ је онемогућено, молимо вас детаљи АМ приступ Администратор КП и ФТП - мораћемо да додате логове тачном садржају подножје шаблон и проверите шта није у реду тамо.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    3

у реду ам послата.
    Последњи изменио vBET; 20-05-10 U 21:43. Разлог: УРЛ адреса уклоњена јер већ у АМ

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Управо сте погрешно хтаццесс -. Молим вас, ставите одговарајућа правила вБЕТ у одговарајуће место. Баш као упутство за који она описује. Тада ће све радити ОК.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •