Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Интегришу вБЕТ са вбМедиаВики

Default Интегришу вБЕТ са вбМедиаВики

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Последњи изменио trevis; 12-05-10 U 16:37.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не знам ово мод. Можете ли да опишете како је ми ради? Да ли има свој поддиректоријум у УРЛ? Да ли то ствара излаз, без коришћења глобал_цомплете удица (једноставно је исписује на излаз)? Можете ли ми дати тачан УРЛ адресу на којој могу да видим у акцији?

Такође, молимо Вас реците шта је већ покушао да уради да интегрише ово? Да ли сте користили неки наговештаји формулар овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл - Који?

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Не знам ово мод. Можете ли да опишете како је ми ради?
    вбМедиаВики 4.0.2 РЦ 3 - вБуллетин.орг форум

Да ли има свој поддиректоријум у УРЛ?
    Да.
    мандела.орг -> Главни форум
    мандела.орг / вики -> МедијаВики (са вбМедиаВики интеграција)

Да ли то ствара излаз, без коришћења глобал_цомплете удица (једноставно је исписује на излаз)?
    Не знам ... Могу да видим исправан текст на матерњем језику.

Можете ли ми дати тачан УРЛ адресу на којој могу да видим у акцији?
    мандела.орг / вики и изабрати два језика

Такође, молимо Вас реците шта је већ покушао да уради да интегрише ово?
    Н /

Да ли сте користили неки наговештаји формулар овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл - Који?
    Ја ћу

Text automatically translated from: Portuguese to: Serbian
    Translated text
    Здраво Михал,

Прочитао сам и покушао, али није могао ни да стави заставе у "Навбар" МедијаВики :-(

Да ли постоји нека вам срећу (са свим својим огромно знање) да се помогне интеграцији МедијаВики са СМФ (вбМедиаВики користи као мост)?

Ако не знате или нисте видели овај мод ствара једним пријављивања фор вБуллетин и МедијаВики, и оставите са истим МедијаВики коже на вБуллетин. И МедиаВики је алат за креирање сарадње садржаја, коришћен је као основа за Википедију пројекат.

Идеја је да корисници форума допринети материјал вики на било ком језику, као у форуму. Ако ово интеракција није могуће у овом тренутку, само да vBET ради глатко са овим мод ми је помогао много.

Ја чекају свој повратак.

Све најбоље,
    Рафаел Тревисан.
    Original text
    Последњи изменио trevis; 13-05-10 U 00:11.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - Видим да је овај мод користи глобал_ комплетна - Био сам погрешно рекао да вероватно није због "вбет_флаг 'проблему. Видим проблем и видим да везе су подељене по први превод текста - оне почињу са '.' (Тачка) - без префикса ввв. Молим вас АМ ми приступ детаље администратора КП и ФТП - Ја ћу проверити проблем и исправи је.

Translated text
    ВбМедиаВики једине опције су:
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

На жалост тих опција нам ништа. У овом тренутку смо свесни проблема, али не знају узрок. За потпуну дијагнозу и корекција морамо приступ форуму.

На жалост тих опција нам ништа. У овом тренутку смо свесни проблема, али не знају узрок. За потпуну дијагнозу и корекција морамо приступ форуму.
    Translated text
    Верујте ми, ја сам обезбеђује приступ преко ФТП-а. Ја сам одвајање области других корисника за вас да подијелите овај приступ. И то створио Усер за вас на мом СМФ сајту.

[], С.,
    Рафаел.
    Original text

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •