Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Последњи изменио trevis; 12-05-10 U 16:37.
Не знам ово мод. Можете ли да опишете како је ми ради? Да ли има свој поддиректоријум у УРЛ? Да ли то ствара излаз, без коришћења глобал_цомплете удица (једноставно је исписује на излаз)? Можете ли ми дати тачан УРЛ адресу на којој могу да видим у акцији?
Такође, молимо Вас реците шта је већ покушао да уради да интегрише ово? Да ли сте користили неки наговештаји формулар овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл - Који?
вбМедиаВики 4.0.2 РЦ 3 - вБуллетин.орг форум
Да.
мандела.орг -> Главни форум
мандела.орг / вики -> МедијаВики (са вбМедиаВики интеграција)
Не знам ... Могу да видим исправан текст на матерњем језику.
мандела.орг / вики и изабрати два језика
Н /
Ја ћу
Последњи изменио trevis; 13-05-10 U 00:11.
У реду - Видим да је овај мод користи глобал_ комплетна - Био сам погрешно рекао да вероватно није због "вбет_флаг 'проблему. Видим проблем и видим да везе су подељене по први превод текста - оне почињу са '.' (Тачка) - без префикса ввв. Молим вас АМ ми приступ детаље администратора КП и ФТП - Ја ћу проверити проблем и исправи је.
На жалост тих опција нам ништа. У овом тренутку смо свесни проблема, али не знају узрок. За потпуну дијагнозу и корекција морамо приступ форуму.