Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Форум Сидебар са проблемом

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default Форум Сидебар са проблемом

Text automatically translated from: Portuguese to: Serbian
    Translated text
    Здраво, ја сам променио неке опције да блокира менаџер форуму за приказ Сидебар са најновијим форуму поруке, само наслов поруке је да се [лангтитле = фоо], па чак и ако сам видим форум на енглеском језику, поруке се приказују у језик су били писани, у мојој тест у португалском.

Видела сам неке поруке да промените шаблон да укључи превод, али не и трећу страну додатак, мислио сам да питам да ли радим нешто погрешно и како поправити.

С поштовањем,
    Тревис.
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо Вас да нам УРЛ да тачно страницу на којој можемо видети и молимо вас да цитирам тачан текст који није у реду тамо. Једна слика вреди 1000 речи

Ви стварно треба да се повећа максимална величина слике, то је смешно ниска. Али сам прилично сигурни он значи ово. Сам дошао у дискусију јер сам приметио исту ствар:

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Super hvala - premeštam ovu nit u odeljak za bube. Testiraćemo ga i rešiti problem ako budemo mogli da ga reprodukujemo, ili ćemo tražiti više ako ne. Napravili smo poseban kod u vBET-u koji bi trebalo da rukuje tako isečenim naslovima na drugim jezicima. Pretpostavljam da možemo da ga učinimo boljim

Ми ћемо дати брзо решење за то да ли ће бити лак. Наравно, решење ће бити укључени у следеће издање

Translated text
    Јесха, жао ако питање није благовремено, али како сте успели да створе блок са Гоогле огласе?
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би trevis View Post
    Translated text
    Јесха, жао ако питање није благовремено, али како сте успели да створе блок са Гоогле огласе?
    Original text
    Молим вас АМ га са овим питањем. Не само нит остаје чист, али још важније да имају боље шансе да добијете одговор

Translated text
    Хвала вам што сте Јесха слике је потпуно исти проблем.

Мицхал, ја чекам на следећу верзију.

[] С!
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, ми то исправи - то ће бити укључене у следећу верзију

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме