Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: вБуллетин 3.5 Голд и вБЕТ

Default вБуллетин 3.5 Голд и вБЕТ

Михал,

Свака идеја да ли је било већих промена са вБуллетин 3.5 РЦ3 вс злата и компатибилности са вБуллетин сумњам, али им је потребно да се уверите да не наилазе на проблеме приликом надоградње.

Видим да још увек користите 3.3.2 вБуллетин, ће вам бити надоградњу то?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хелло. Да, ми и даље раде вБуллетин 3.3.2 да будемо сигурни о нашем форуму стабилност. Ми ћемо ускоро тестирати нови вБуллетин верзија. Ја само наставите то као задатак (и неких других) за наше новог радника да буду сигурни да ће он бити у стању да пружи подршку нашим клијентима на највишем нивоу.
    Ми смо и даље у току процес запошљавања тако да вас молимо да се стрпљење.

Можда неки од наших корисника већ је провера у реалном, или тест форум и желите да поделите са резултатима?

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Хелло. Да, ми и даље раде вБуллетин 3.3.2 да будемо сигурни о нашем форуму стабилност. Ми ћемо ускоро тестирати нови вБуллетин верзија. Ја само наставите то као задатак (и неких других) за наше новог радника да буду сигурни да ће он бити у стању да пружи подршку нашим клијентима на највишем нивоу.
    Ми смо и даље у току процес запошљавања тако да вас молимо да се стрпљење.

Можда неки од наших корисника већ је провера у реалном, или тест форум и желите да поделите са резултатима?
    Ја сам користећи 3.5 РЦ3 и то ради сјајно. Ја ћу баците на златну верзију ове недеље и обавестити вас.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •