Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Компресија грешка!

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default Компресија грешка!

Мислим да је све исправно инсталирана, али када је ова опција активирана, добијам ову грешку на мојој почетној страници:

Кодирање садрлаја Грешка
    Страница коју покушавате да погледате не може бити приказан јер користи неважећа или није подржана облик компресије.
    * Молимо Вас да контактирате власника сајта да их информише о овом проблему.

Можете ли молим вас помогне!

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Такође, чак и са производа инвалида, мој портала страна је сада само празну страницу.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ако имате проблем са вБЕТ онемогућен није вБЕТ грешка.
    Имајте на уму да ако сте уфинг вБуллетин и инвалида вБЕТ од Админ ЦП онда вБЕТ није онемогућен још - јер Тоу су и даље преусмерава на вБЕТ у хтаццесс и даље користе вбет функције у 2 измењене фајлове од вБуллетин..

Прво морамо утврдити да ли је вБЕТ грешка. Будите сигурни да је у потпуности вБЕТ диссаблед. Ако јесте и проблем и даље се дешава онда вБЕТ није узрок.

Да ли користите вБуллетин? Какав је статус када је у потпуности онемогућен вБЕТ (у ЦП + Администратор хтаццесс правила + опозвати промене у вБуллетин)?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Када се у потпуности онемогућен, као што је описано горе, такође (ја вратили све измене), онда је све враћа у нормалу.
    Да, ја користим вБуллетин. Када сам омогућите ову добијем "компресије" грешке, и мој портала страница је празне странице.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - ми смо сигурни, сада када је у вези са вБЕТ. Ваш проблем није стандардан један - тако бих желео да вас питам о другим модова које користите. Да ли имате неки мод за компресију?

Следећа наговештај о празну страницу - проверите да ли имате инсталиран ПХП модуле: цурл и ИЦОНВ (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост8)

Реците да ли сте користили превод СЕО везе? Да ли сте додали правила вБЕТ у хтаццесс. Ако јесте - шта је ваша УРЛ адреса форума? - Да ли га користити под-директоријума у УРЛ-а (у том случају правила треба да буду модификовани како је описано у упутствима)?

Молимо да направите копије свих датотека које ћете мењати током инсталације и интеграције, и инсталирате цео производ поново просјачења. Уверите да је управо сте необрађена упутства. Ако желите да се инсталације за вас можете купити услугу инсталације за $ 30: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...он-сервице.пхп

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

О Господе човек **********. ћу платити за инсталацију сада. Само желим да прво знају када ће то бити молимо Вас уради. Јер ја не могу да приуште да ми портала празан. Хвала на брз одговор. Ја то ценим.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас ПМ или за приступ поште тако да ћемо бити у стању учинити је инсталација.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •