Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: вБуллетин и хтаццесс.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Default вБуллетин и хтаццесс.

Ја сам помоћу вБСЕО за различите СЕО функција сем ја не преправи било који УРЛ-коришћењем вБСЕО

Дакле, да ли и даље треба да додате:
    РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / индек.пхп [Л, КСА]
    РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
    РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]
    или само:
    РевритеРуле индек.пхп језик = $ 1? [Л, КСА]
    РевритеРуле $ 2 = $ 1 језик? [Л КСА] [/ Ланг] [/ Ланг] [/ Ланг]
    - Када не преписивање УРЛ-ове са вБуллетин

(Такође може да вам могућим овде хтаццесс фајл -. Да бисте видели пример како то изгледа за вБуллетин + вбет)
    Последњи изменио krisp; 04-11-09 U 15:01.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ако користите вБуллетин морате користити правила створена за форуме са вБуллетин - у супротном вБуллетин неће радити уопште. Ова правила омогућава вБЕТ сарађује са вБуллетин.

Ако користите правила за форуме без вБуллетин, онда захтев неће отићи би вБуллетин и вБуллетин не чини ништа за овај захтев.

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Имајте на уму да ја немам Хтаццесс. Уопште. Од ЈА донт препише УРЛ са вбесо то није потребно. Ја сам само користе различите функције као што су = нофоллов, продужен метаТагс итд Све ове особине вБСЕО раде сасвим у реду без Хтаццесс уопште..

Други сам увоза вбет производа и админцп и форуму иде у потпуности празан, а ја немам приступ форми уопште.

Креирање хтаццесс са било.:

РевритеЕнгине Он

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / индек.пхп [Л, КСА]
    РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]
    или

РевритеЕнгине Он
    РевритеРуле индек.пхп језик = $ 1? [Л, КСА]
    РевритеРуле $ 2 = $ 1 језик? [Л КСА] [/ Ланг] [/ Ланг] [/ Ланг]

- Не прави разлику. Стил није могуће да комуницирају са форума уопште.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би krisp View Post
    Имајте на уму да ја немам Хтаццесс. Уопште. Од ЈА донт препише УРЛ са вбесо то није потребно. Ја сам само користе различите функције као што су = нофоллов, продужен метаТагс итд Све ове особине вБСЕО раде сасвим у реду без Хтаццесс уопште..
    U tom slučaju koristite pravila za forum bez vBSEO

Quote Оригиналли постед би krisp View Post
    Други сам увоза вбет производа и админцп и форуму иде у потпуности празан, а ја немам приступ форми уопште.
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост8

Такође, молимо Вас да проверите да ли се на одговарајући начин све инсталирање и интеграцију корака.
    У случају да не можете руковати овим АМ ми приступ детаље администратора КП и ФТП.
    Последњи изменио vBET; 05-11-09 U 00:25.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •