Quote Оригиналли постед би JinLeeHui View Post
Хи,
Жао ми је, Им нови форумима. Мој посао је да заврши истраживање о органским кинески зелени чај.
Ако имате минут, онда молим вас да ми поруку која је ваша омиљена марка зелени чај?
Хвала унапред,
Ваш Ђин
Д ... шта туширати. Сада ћу морати да бринете о међународним спамера као и претпостављам ..

Quote Оригиналли постед би Jesh View Post
Сајт је сада показује: Резултати 1 - 10 од око 16,200 из цоинфорумс.цом. (0.21 секунде) на Гоогле-у.

Повећање саобраћаја је скоро 3к, а ми и даље добијају повећање. Наш сајт је нов и то је форум + галерија кованог новца и валуте. Ми сада имамо постају хитове из 85 различитих земаља, у поређењу са око 20 пре инсталације.

Резултати су веома повољни.
Јесх, то је страшан. Ја сам геттин више у искушењу да покушају ово.

БТВ, ако није раније поменуто ... Михал, ти си геније за измишљање ово. И ја сам изненађен нико нема ја откупила још.

Ја сам само могао да видим то је још више популаран током наредним годинама.

Тражио сам на нету неки дан, и нашао га врло тешко наћи софтвер превод за обичне сајтове. (Без СМФ) или нешто што је поуздан и популаран. Све што сам могао наћи и неколико сумњивих компанија ту и тамо. Можда пословних прилика за неког другог да искористе. Заиста бих да конвертујете над својим другим сајтовима негде у будућности. (Не у вези вБуллетин)