Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: вБЕТ-Резултати за ЦоинФорумс.цом инсталацију

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Quote Оригиналли постед би JinLeeHui View Post
    Хи,
    Жао ми је, Им нови форумима. Мој посао је да заврши истраживање о органским кинески зелени чај.
    Ако имате минут, онда молим вас да ми поруку која је ваша омиљена марка зелени чај?
    Хвала унапред,
    Ваш Ђин
    Д ... шта туширати. Сада ћу морати да бринете о међународним спамера као и претпостављам ..

Quote Оригиналли постед би Jesh View Post
    Сајт је сада показује: Резултати 1 - 10 од око 16,200 из цоинфорумс.цом. (0.21 секунде) на Гоогле-у.

Повећање саобраћаја је скоро 3к, а ми и даље добијају повећање. Наш сајт је нов и то је форум + галерија кованог новца и валуте. Ми сада имамо постају хитове из 85 различитих земаља, у поређењу са око 20 пре инсталације.

Резултати су веома повољни.
    Јесх, то је страшан. Ја сам геттин више у искушењу да покушају ово.

БТВ, ако није раније поменуто ... Михал, ти си геније за измишљање ово. И ја сам изненађен нико нема ја откупила још.

Ја сам само могао да видим то је још више популаран током наредним годинама.

Тражио сам на нету неки дан, и нашао га врло тешко наћи софтвер превод за обичне сајтове. (Без СМФ) или нешто што је поуздан и популаран. Све што сам могао наћи и неколико сумњивих компанија ту и тамо. Можда пословних прилика за неког другог да искористе. Заиста бих да конвертујете над својим другим сајтовима негде у будућности. (Не у вези вБуллетин)

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми смо већ у плановима стварања генеричких преводилац, који ће превести сваки сајт Mi ćemo koristiti tu i testirani i visoko optimizovan algoritam iz vbet, tako da ćemo dati naše klijente performansi i kvaliteta za odrasle softver u novi proizvod. Prvi želimo da podrška cache memorije i cache memorije spremna motora u vbet - tako da će se takođe podržava general prevodilac. Ne postoji program za još.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •