Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 21

Тема: Преводи падајућој у ЦМС / Блогс

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    15

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    У описао решење вам је потребно да подесите обичај место за заставе!

Да га раде у свим конфигурацијама само могу заменити ово:
    PHP Code:
    if ('cu' != $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {
    $template_hook[$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']] .= $vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    } else {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));

На ово:
    PHP Code:
    if ('cu' != $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {
    $template_hook[$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']] .= $vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    } else {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));
    }         
    vB_Template::preRegister('vbcms_navbar_link', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));  
    vB_Template::preRegister('blog_navbar_link', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown)); 
    Дакле, другим речима - ставите 2 додатне линије само 1 линија нижи (после "}").

Такође видим да је у шаблон сте ставили {ВБ: сирово вбентерприсетранслаторфлагсдропдовн} унутар ако клаузула - речено 1 ред ниже. То ће вам дати:
    Code:
    <vb:if condition="$vboptions['selectednavtab'] == 'vbblog'">
    <li class="selected">
    	<a class="navtab" href="blog.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase blogs}</a>
    	<ul class="floatcontainer">
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_start}
    		<vb:if condition="$show['canpostitems']">
    			<li><a href="{vb:link blog, {vb:raw bbuserinfo}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:rawphrase your_blog}</a></li>
    		</vb:if>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_your_blog}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=list">{vb:rawphrase recent_entries}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_recent_entries}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=list&amp;blogtype=best">{vb:rawphrase best_blog_entries}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_best_entries}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=bloglist">{vb:rawphrase blog_list}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_blog_list}
    		<vb:if condition="$show['canpostitems']">
    			<li><a href="blog_usercp.php?{vb:raw session.sessionurl}do=editprofile">{vb:rawphrase blog_options}</a></li>
    {vb:raw vbenterprisetranslatorflagsdropdown}
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_end}
    	</ul>
    </li>
    <vb:else />
    	<li><a class="navtab" href="blog.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase blogs}</a></li>
    његов сигурни доле ако може код бити током копирања овде сам га пропустио

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би anand View Post
    његов сигурни доле ако може код бити током копирања овде сам га пропустио
    Дакле, постоји проблем са празном страницом или дати код ради?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    15

дати код не ради nadam se da ste testirali na vb 4.0.3 ako ne daću vam pristup našem webserveru/vb

Дакле, постоји проблем са празном страницом или дати код ради?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    15

још увек чека Ваше одговоре?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

још увек чека Ваше одговоре?
    Извините - морао да случајно пропустити његову поруку. Молимо Вас да приступите ПМ и ја ћу провери и исправи га на месту.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Готово. Имајте на уму да даје упутства су тачне - нисте направили промене за куку фајл

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    15

Готово. Имајте на уму да даје упутства су тачне - нисте направили промене за куку фајл
    Хвала за поправити

Да, додао код у куке, али је касније уклоњен, јер ми је дао бели празне странице и такодје напоменути превод икона долази крај Навбар на блогу / ЦМС желимо на почетку Навбар?

Такође можете сами тестирати Навбар проблема крају сами сада пошто сте се пријавите и лозинке са вама

Хвала
    Ананд

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за поправити

Да, додао код у куке, али је касније уклоњен, јер ми је дао бели празне странице и такодје напоменути превод икона долази крај Навбар на блогу / ЦМС желимо на почетку Навбар?

Такође можете сами тестирати Навбар проблема крају сами сада пошто сте се пријавите и лозинке са вама

Хвала
    Ананд
    Да га на почетку само измене одговарајући шаблон и променити место вБЕТ променљиве за падајући мени.

Ја ти написао у ПМ да Навбар крај питање је узроковано неким другим одбране који дупликате цео садржај $ Темплате_хоок ['навбар_енд']. Molimo Vas da mi smo odgovorni samo za naše kod i ovde to nije greška vBET. Molim Vas pitam o rešenju autor ministarstva odbrane koji prouzrokuje problem. Možete naći krivim po jednoj od strane nalaze privremenona disabling drugih ministarstava odbrane jedan po jedan. Takođe možete odrediti prilagođeni mesto i zastave ručno na kraju. Навбар.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Додато опције конфигурације за падајући мени у ЦМС и блог Навбар - биће укључени у 4.2.2

Text automatically translated from: Portuguese to: Serbian
    Translated text
    Такође можете укључити "Навбар" у МедијаВики?
    Original text

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •