Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Подршка за блоггинг

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default Подршка за блоггинг

Имамо В3.к и са блоговањем. Блоггинг не изгледа да буде подржана; ја нешто недостаје?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ви не недостаје ништа - то је истина - блоговање није подржан од стране вБЕТ на вБ3.к (то је под вБ4, такође са ЦМС)

ВИШЕ - желимо да га подржи, али у овом тренутку немамо могућности да то уради. То је зато што ББ и званично пао са блоговањем питање за вБ3.к и нећемо добити лиценцу и за тестирање, чак и ако желимо да плати за то.

Овде можете видети детаље из разговора на званичном СМФ форуму:
    СМФ Форум

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ви не недостаје ништа - то је истина - блоговање није подржан од стране вБЕТ на вБ3.к (то је под вБ4, такође са ЦМС)

ВИШЕ - желимо да га подржи, али у овом тренутку немамо могућности да то уради. То је зато што ББ и званично пао са блоговањем питање за вБ3.к и нећемо добити лиценцу и за тестирање, чак и ако желимо да плати за то.

Овде можете видети детаље из разговора на званичном СМФ форуму:
    СМФ Форум
    Разочаравајуће, али ја свакако разумем вашу позицију. Мора да смо купили са блоговањем на задњи део подршке В3.8 (септембар, 2009).

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ипак блогови странице треба да се преведе као и сваки други ББ страница (уколико глобал_цомплете кука је ту користи). Ми не само да пружи пуну вишејезична подршка (тако да се поруке не могу бити написани на различитим језицима постоји).

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ипак блогови странице треба да се преведе као и сваки други ББ страница (уколико глобал_цомплете кука је ту користи). Ми не само да пружи пуну вишејезична подршка (тако да се поруке не могу бити написани на различитим језицима постоји).
    Разумети, и хвала вам за ваш брз одговор на питање које је вероватно тражио изнова и изнова :-) (ја се трудила за претрагу) ЛОЛ.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •