Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: Питања

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default После превод добијем празну страницу - шта није у реду?

Само прочитао одговор на претходно питање

Такође, ово можете проверити СМФ документацију о празне странице: хттп://ввв.вбуллетин.цом/доцс/хтмл/бланк_пагес
    Још увек - прво само проверите да ли имате све што је потребно за вБЕТ.
    Последњи изменио vBET; 09-09-10 U 09:01.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Након превођења сав текст нестати - шта није у реду?

У том случају имате 3 могућности:
    1. Нисте необрађена упутства за инсталацију. Морате да конфигуришете опције форума језика. Само конфигурисати мод
    2. Сте подесили погрешан Гоогле преводилац АПИ кључ - Подесите га на одговарајуће вредности или га уклоните (не саветује - само га подесити на одговарајући начин)
    3. Из неког разлога вам је био блокиран од стране Гоогле

Последњи потребна одређена појашњења - како можете да кажете да сте је блокиран. Овде је једноставан упутство како да то урадите:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
    Последњи изменио vBET; 14-03-10 U 01:48.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Имам СЕО превод линкова на, ја користим вБуллетин и главни страна није превођењем - шта није у реду?

Проверите да ли ваша Хтаццесс. Правила су ОК - нарочито за форуме са поддиректоријума у УРЛ.
    Последњи изменио vBET; 19-02-10 U 05:49.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Шта да се ради, да имају преводе линкове добар за СЕО консензус?

Морате да подесите одговарајућу опцију у админ ЦП и промени / региструј хтаццесс фајл. (НАПОМЕНА: možete koristiti prevod SEO linkovi čak i bez vBSEO!)

за вБуллетин корисници виде овде

за кориснике без вБуллетин
    -. Ако немате хтаццесс фајл затим користите једну од не-не-уплоад директоријум у Министарству одбране пакет - само га поставите на ваш форум директоријум
    - Ако имате. Хтаццесс фајл, а затим додајте један Ova dva pravila (ako koristite vB 'Mod kako dobar URLs prijateljski' onda tih pravila samo pre vB pravila):

- СХОРТ ПРАВИЛА
    Бржа и ефикаснија, али се може користити само ако сте НЕ преко линка са 2-знаци део, тј: иоурфорум.цом / КСИ /

Code:
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

- ЛОНГ ПРАВИЛА
    Могу од користи увек

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Последњи изменио r.dziadusz; 08-11-11 U 20:52.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Су индексирани сам странице из старе преводилац (са хл =) - шта да радим?

Само поставите препише правило у Хтаццесс. - Гоогле ће знати да страница има ново место и да ће га реиндек без губитка
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=)(zh-TW|zh-CN|..)$
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/$1\?language=%2 [L,R=301]
    Последњи изменио vBET; 09-10-09 U 18:30.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Имам странице из старе индексираних тип везе (са језиком =) и желе пребацити на СЕО везе-шта да радим?

Prvo linkovi SEO na raspolaganju. Nakon toga dodajte ovo pravilo da Хтаццесс. (pre nego što vBET pravila):
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
    Имајте на уму да ће ово правило такође регулатор редирекција за линкове са старе преводилац (са хл =)

Ова правила може, Не раде. У овој ситуацији молимо Вас да нас обавестите, ми ћемо вам помоћи. Ми ћемо прерадити Хтаццесс. правила и прилагодити га вашем случају, за слободно.
    Пример како да измените Хтаццесс. Филе:модификације у хтаццесс фајл., Али не морате то да урадите сами ћемо бити драго да ове промене уместо вас!
    Последњи изменио r.dziadusz; 14-10-11 U 09:47.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Како се вратите подразумевани језик након што кликнете застава?

Ако сте подесили праћење опцију, а затим да се врати у ваш подразумевани језик само да кликнете заставица за подразумевани језик

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •