Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 12

Тема: Грешка у едитору

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Драго ми је да фонд решење. Ми ћемо га тестирати на нашим форумима и да ли ће радови ће бити укључен у следећем издању. За сада сте једини који су ово питање (може бити неке сукоб са осталим МО), али решења раде за све су најбоље

НАПОМЕНА: ово стрпос је неопходно. Нажалост, у вБ3.к различитих шаблона уредници имају различите код да означи место уредника. Неки су користећи <Див ид = "$ едиторид ' а неки користе <Див ид = "{$ едиторид '. Лако можете проверити - само би се тражи шаблон. Ако уклоните ако клаузуле по стрпос онда за неке уреднике подразумевани језик радио дугмићима неће бити приказан. Будите свесни тога.

Такође ако сте променили ' на ", Онда вероватно не треба \\ ", А довољно је само да ". Нисмо и проверио опет, тако да се копија ако желите да проверите пред нашим тестовима.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Хвала за пажњу! Сада сам ставио стрпос леђа унутра

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

На мом инсталација, сваку појаву "уместо \\" одмах прекида уредник (иако сте у праву-јер си жице су сада у једноструке наводнике, не би помислио бацксласх би било потребно).

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    На мом инсталација, сваку појаву "уместо \\" одмах прекида уредник (иако сте у праву-јер си жице су сада у једноструке наводнике, не би помислио бацксласх би било потребно).
    Не за ПХП, али изгледа да за шаблон да Морамо се сетити да то није чист ПХП код, али то се убризгава у шаблон тело. Као што сам написао - то није тестиран, само ствар шта би могло бити још боља, која се појављује не

И даље ћемо тест на нашим серверима \\ "решење и ако радите ће бити укључени у следеће званични, тако да нећете морати да бринете о томе у току ажурирања

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Тестирано и потврдио раде на нашој страни - ово ће бити укључени у следеће издање

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •