Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Како брендинг бесплатно опција функционише?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    4

Default Како брендинг бесплатно опција функционише?

Навијала сам за ово, када је слободан мод, али си рекао да не прими моју донацију - и онда чак и када сам вам дао Паипаи Трансацтион ИД још увек није одговорио.

Сада имам платио пуну верзију, као и брендирање слободан опцију као добро - и ја сам још увек све ваше брендирање на мом сајту и никакве детаље о томе како да га уклоните.

Можете ли одговорити на ово? Мислим да је неправедно да сам два пута платио, а ја још увек немају шта сам платио.

Како да уклоним брендинг?
    Последњи изменио nlpconnections; 11-04-10 U 16:40. Разлог: Додато екстра смилеи тако да бих знао да сам миран хаха

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво

Нисам био проверавате донацију, јер је такође написао да ћеш да ипак купи плаћену верзију. Тако да није било смисла да изгуби време. Проверио сам ово донација управо сада и видим да сам добио донацију од НЛП-везе у јануару (са различитим Трансацтион ИД) - ти писао о томе у априлу ... Дакле, ово је разлог зашто сам мислио да није дошло - Ја сам само проверити последње донације не врши пре неколико месеци.

Ако имате брендирање бесплатну лиценцу онда по подразумеваном подешавању то је уклоњен кредит веза. Такође можете дозвољено онда да уклоне информације о вБЕТ верзији уопште. Шаљемо упутства како да урадите тако што ћете ПМ или е-маил ако неко пита.

Имаш оно што сте платили за - можете бити сигурни о томе Ја сам АМ слање вама у тренутку
    Последњи изменио vBET; 11-04-10 U 22:31. Разлог: погрешна реч

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    4

Хвала за ово!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    16

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Здраво

Нисам био проверавате донацију, јер је такође написао да ћеш да ипак купи плаћену верзију. Тако да није било смисла да изгуби време. Проверио сам ово донација управо сада и видим да сам добио донацију од НЛП-везе у јануару (са различитим Трансацтион ИД) - ти писао о томе у априлу ... Дакле, ово је разлог зашто сам мислио да није дошло - Ја сам само проверити последње донације не врши пре неколико месеци.

Ако имате брендирање бесплатну лиценцу онда по подразумеваном подешавању то је уклоњен кредит веза. Такође можете дозвољено онда да уклоне информације о вБЕТ верзији уопште. Шаљемо упутства како да урадите тако што ћете ПМ или е-маил ако неко пита.

Имаш оно што сте платили за - можете бити сигурни о томе Ја сам АМ слање вама у тренутку
    Када сам купити брендирање бесплатна верзија је све те ствари већ уклоњене?

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ако имате брендирање бесплатну лиценцу онда по подразумеваном подешавању то је уклоњен кредит веза. Такође можете дозвољено онда да уклоне информације о вБЕТ верзији уопште.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •