Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: вБЕТ 4.2.1 не преведе вБуллетин Јава поруке

Exclamation вБЕТ 4.2.1 не преведе вБуллетин Јава поруке

Хи

Приметио сам да са вБЕТ 4.2.1 и СМФ 4.0.2 ПЛ4 и вБуллетин добију 3.5 РЦ3 Обавештења није преведен.

Молим савет

СтарБуГ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Морате да укључите тих превода - она је подразумевано онемогућена за рад разлога (не свако га користи). Ћете наћи одговарајућу опцију у - vBET> Delije Internet Fan Club опције

Извини али ја нисам глуп.

Је иначе не бих га пријавио као грешку!

Видети Патиентенфраген.нет - имамо одговоре

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нико не претпоставља да било који од наших корисника је глупо То је стандардна процедура да се прво информишу о могућностима конфигурације, јер корисник може да пропустите неке конфигурације, или чак не траже такве. Ја сам отварање питања поново и иде тамо

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Заиста то је нека грешка, јер је чак и не буде поново кодирани. Ми ћемо се побринути о томе ускоро

Узгред - да ли сте приметили да сте прекршили распоред на врху странице за преглед преведена и ваше заставе нестају (не чак ни у излаз код )?... Видим да сте направили неке упутство за шаблон промене - проверите да ли је то због промене (копија стварних шаблон тело негде; вратити, проверите, ставило га назад).

Распоред није сломљен.

Видели сте кеширана верзија током решавање проблема од АПЦ-Цацхе плугин-оптимизацију

Пробајте сада и видети да ли и даље видите сломљена распоред плз

ПС: "глупа" део сам управо рекао, јер једноставно затворена пријаве грешке и преселио га не чекајући мој одговор.
    Требало би да сачекате за одговор купце пре него што проглашења активни проблеми решавају.
    То је непристојно другачије
    Последњи изменио StarBuG; 08-04-10 U 16:25.

Једна напомена

Волео бих да Дисаллов: *. јс у роботс.ткт фајлу

Да сам укључен, али га уклонити за сада само у случају да је ово изазива превод проблема (што није).

Међутим, да ли би то изазвати проблеме са фиксним нову верзију, или да га укључи у свој роботс.ткт?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би StarBuG View Post
    Једна напомена

Волео бих да Дисаллов: *. јс у роботс.ткт фајлу

Да сам укључен, али га уклонити за сада само у случају да је ово изазива превод проблема (што није).

Међутим, да ли би то изазвати проблеме са фиксним нову верзију, или да га укључи у свој роботс.ткт?
    Да ли сте сигурни да је роботс.ткт користи * нотацији ...

У сваком случају садржај роботс.ткт немају утицаја на вБЕТ.

Није званично подржан у оригиналном протоцолл али Гоогле бота може да рукује.
    И то је оно што се рачуна

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би StarBuG View Post
    Распоред није сломљен.

Видели сте кеширана верзија током решавање проблема од АПЦ-Цацхе плугин-оптимизацију

Пробајте сада и видети да ли и даље видите сломљена распоред плз

ПС: "глупа" део сам управо рекао, јер једноставно затворена пријаве грешке и преселио га не чекајући мој одговор.
    Требало би да сачекате за одговор купце пре него што проглашења активни проблеми решавају.
    То је непристојно другачије
    Право - сада распоред је у реду.

Такође, хвала за предлог о руковању питањима. Имајте у виду да смо увек поново питањима ако се чини да то није заиста решен и да је "затворен" је само префикс - Тема није затворен - и даље можете писати и рећи да питање није исправљена још. Жао ми је ако сте се осећали непријатно због тога.

O ne prevedenim vBSEO obaveštenjima. Imam problema da ga naрem na tvom forumu. Možete li mi molim vas dati URL na stranicu na kojoj postoji takav komentar (ne preveden) i citirati mi tačan originalni tekst ovog komentara. Imate drugačiji raspored i na glavnoj strani za mene izgleda da je sve prevedeno, pa vas molim da mi usmerite pravi smer

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •