Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 13 од 13

Тема: како да све преведена порука и конац у Ситемап

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би hotslot View Post
    Хвала на одговору. Једноставно сам да сви преведени порука и конац у Ситемап и ако је могуће то би требало да се уради током инсталације или кликните на дугме опције у админ делу тако да нема потребе да измените ништа. Да ли сте препоручујемо Географски циљ у алаткама за вебмастере за сваки језик? Такође ми препоручујете додајући РСС Феед / мапа за сваки језик у алаткама за вебмастере?

То је разлог зашто сам био жели помоћ за све преведена поруке ће се додати Ситемап тако да можда неће бити проблем.

Срдачан поздрав
    Али имате Ситемап интегрисана - што је учињено током инсталације - шта је проблем? Нешто не ради? ... Да ли сте проверили да ли то још ради и видела да ли број УРЛ адресе драстично побољшати? Ако постоји проблем - молим вас реците шта није у реду.

О географском циљању - Нисам знао да је таква могућност да обухвати један домен на неколико локација у складу са УРЛ-маску. Да ли сте сигурни да алатке за вебмастере подржава тако нешто?

И мапа је генерисана један са линковима на све преведене странице, заједно са оригиналним везама. Тако да само боравак са стварним Вебмастер Тоолс конфигурацију мапа и Гоогле ће га добити.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Али имате Ситемап интегрисана - што је учињено током инсталације - шта је проблем? Нешто не ради? ... Да ли сте проверили да ли то још ради и видела да ли број УРЛ адресе драстично побољшати? Ако постоји проблем - молим вас реците шта није у реду.

О географском циљању - Нисам знао да је таква могућност да обухвати један домен на неколико локација у складу са УРЛ-маску. Да ли сте сигурни да алатке за вебмастере подржава тако нешто?
    Да се то деси, сам неке опсежно истраживање и раде. Тренутно сам неколико поставили на тај начин, али им за тестирање воде пре промене их све.
    Последњи изменио vBET; 25-04-10 U 22:34. Разлог: Куоте ББЦоде исправљена

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би hotslot View Post
    Да се то деси, сам неке опсежно истраживање и раде. Тренутно сам неколико поставили на тај начин, али им за тестирање воде пре промене их све.
    У реду. Заиста волим да не дају савете о нечему што не знам. И само сам сазнао да сте у стању да ЦЕТ неколико локација на један домен по УРЛ-маске.
    Ако Вас могли писати за друге кориснике како се то ради - мислим да би могли да буду грацефулл за добар чланак о томе (чак и кратка).

Tako da u ovom trenutku mogu samo da kažem da Google veoma dobro rukuje jezicima stranica - posebno što vBET na odgovarajući način menja kod jezika stranice u HTML izlazu. Tako da to ne bi trebalo da bude potrebno i ne vidim kako bi to moglo da poboljša bilo šta. Ipak - ne mogu da vas posaрam u ovoj oblasti. Izvinite
    Последњи изменио vBET; 25-04-10 U 22:52. Разлог: словослагач

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •