Da pogodim - imate vBSEO i mnogo linkova na glavnoj strani - u pravu sam?

Трик је у томе - ако не баш морају, онда немојте користити последње стратегије клиринг. Знам да постоји ако - Да ли сте проверили друге клиринг стратегија? Други неће јасан цео кеш и биће потребно више средстава за брисање са друге стране.

Следећа вБЕТ 3.к ослобађање може да вам помогне - ми ћемо додавати нове напредних параметара перформансе заиста великих страница. Такође је открио уско грло са преводом везама. У овом тренутку имамо имплементирано решење за ВБ УРЛс у вБЕТ4.к (не објављен још увек) и ми ћемо покушати да га усвоји и за вБуллетин. Ако успемо да ћемо га преместили и на вБЕТ 3.к питање је да вБуллетин пита за линкове један по један и то даје десетине Гоогле захтева. као што сам написао већ имплементирано решење за ВБ Фринедли УРЛ - направили смо одложено превод. Проблем са вБуллетин је да то ради напољу ББ, након превођења се дешава и не говоре не треба да провери исправност УРЛ стварне један
или да га ставите у излаз.
Много детаља - кратко знамо једно уско грло које се дешава само када кеш није испуњен и ми већ радимо на овом питању.

Дакле, у овом тренутку могу само да вам саветујем да играте са клиринг стратегијама и другим клиринг параметара. За остале стратегије:
- Ако брисање кеш меморије једног стола не убија вашем серверу, затим подесите већи 'Кеш клиринг тимелап' - ваш сервер ће узети дах између пропланака
- Аналисе саобраћај форуму и проверите када је мање - промена клиринг извршење овог пута
- Постављање доњег ТТЛ кеш - мањи столови ће бити обрисана, тако клиринга сама ће се мање ресурса. Друге стране - сервер ће морати да питам Гоогле-у чешће за преводе.
- ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ: Скуп "Брзо брисање са локалним оптимизацију табеле 'отворена / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп и коментар има 3 линије кода са "Оптимизација ЛОКАЛНЕ ТАБЕЛА'. Ово ће заиста брзо брисање без надоградње индекса. НАПОМЕНА: индекси ће расти, тако да ћете морати ручно да изврши упит - односно провера једном недељно. Да ли ће радити за вас ће се имплементирати нове стратегије, где ће индекси бити не реорганизован сваки дан.