Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 15 од 15

Тема: Веће оптерећење проблема

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Ја сам био градилиштима 10 година, потпуно сам свестан 10к оптерећење не значи 10к ресурсе, престану да третирају ме као идиот и кашику исхрану мене глупости. Хладно чињенице су са овим мод вс другим слободним мод учитавања је Мега. И на врхунцу пута мој сајт је сада спор и не реагује. Да, страница преведе брзо Офф-пеак, али по цени од спорог сервера касније у току дана. Имам Куад Цоре, РАИД 15к САС сервера, који је оптимизован баш у реду, пустити 0.50 цео дан пре тога са великим саобраћајем. То је ВБЕТ код који додаје оптерећење и чини сервера споро ударни термини, то је чињеница, то није повећање саобраћаја, имао сам исти саобраћају и ботове пре и сервера снашао у реду, то је превод производ. Периода. Пожурите и поправити, ја стварно донт оскудица да плати други £ 300 месечно за надоградњу сервера само да Д води МО.
    Ја разумем да сте већ био упознат са информацијама о оптерећењу сервера који сам ти дао. Имајте на уму да ја немам сазнања о томе како је свака напредна хиљада наших корисника и сваки пут ћу дати дупе комплетну информацију, јер може да буде од помоћи. То не значи да ја вас третирају као идиота - то значи да ми је стало да вам дају информације које могу бити корисне за вас и евалуацију стања сервера. Молимо укаже ми други слободан мод који причате о радо ћу направити неке поређења Такође сваки пут када су слободни да изаберу најбоље решење за вас.

Проверио сам форум поново и поново се чини да реагује веома брзо. Молим вас дајте ми најбоље рок да буду у могућности да посматрач онога што пишу о вашем споро одговоре на врхунцу време.

Ако желите да проверите колико саобраћај променио због вБЕТ - молим вас генерисати извештај који ће вам показати све саобраћаја на преведена страна - то је оно што сте зарадили захваљујући вБЕТ.

Ви сте потпуно у праву да преводе треба додатне ресурсе - не постоји други начин и никада нећеш наћи производ који ће превести ваш сајт без икаквих трошкова. Као што сам већ поменуо највише времена захтева чекање за Гоогле превод када није кеширани и за то време вашег тема морати да сачека на одговор шта су највећи утицај на оптерећења сервера. Можете подесити време већи кеш да живе - онда често захтева преводи ће бити већ у цацхе-а. Али не кеширани превода било ког производа ће морати да сачека превод. Не постоји други начин.

Имајте на уму да мисли морају бити сломљена да би могао да га поправи.

Као што сам вам већ написао, ми стално унапређујемо вБЕТ перформансе. И већ сте написали, да смо спремни побољшања перформанси који су сада на бета фази у вБЕТ4.к. Данас ћемо издање нове верзије вБЕТ4.к са додатним побољшање перформанси. И када ће грешке за оне (ако их има) да се исправи ћемо померите те побољшања вБЕТ3.к Није неопходно да гура.

Такође, нико не приморава да плаћају још £ 300 месечно за сервер - правите своје одлуке и имате овде много опција. Укључујући смањује број подржаних језика, или чак пребацивање на друге производе које сте поменули је много боље. Ми у потпуности разумемо да мора решења коју користите одговара вашим потребама и могућностима. Драго нам је да нашим клијентима бољи и бољи производ. И ми смо свесни да у ситуацији у којој захтев мора сачекати одговор каквом другом серверу ваш оптерећење сервера ће бити већи, без обзира шта решења ћемо користити. Ми ћемо бити драго ако остане са нашим производима и подесите га јо одговара вашим могућности. И радо ћемо вам дати руку у овој области

Имајте на уму да смо управо дали ново решење да се интегришу са Генератор Ситемап. Ако се интегришу - погледајте овде нова упутства интеграције: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл
    То драматично повећава брзину мапа генерације (на нашем форуму преко 12 пута).

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Јасно је као дан да ми ово мод је пуштен без одговарајуће тестирање, и јасно власник није заинтересован у решавању проблема.

Фаил.
    Ako se dvoumite oko pravilnog testiranja predlažem da proverite istoriju vBET-a - testiralo ga je na stotine pravih foruma pre nego što je napredovao do plaćene verzije

О решавању проблема. Жао ми је. Ја погрешно претпоставити да дајући вам у првом одговору овој информација, био сам јасно да смо се бави овом проблематиком:
    Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Napominjemo da smo već planirali podršku drugih keš sistema i da su naši algoritmi prevođenja trenutno optimizovani. I.e. upravo smo otkrili kako drastično smanjuje PHP performanse kada radimo na velikim strunama i modifikovali smo naš algoritam. Već je objavljen u vBET 4.2.0 sa dodatnim opcijama konfiguracije. I pomerićemo sva poboljšanja takođe na vBET 3.x koji je i dalje podržan

...

Naša osmišljavanje je: "Imamo mnogo toga da promenimo". I zato eksperimentišemo, menjamo algoritme, profilišemo i provodimo mnogo vremena tražeći rešenja koja će zahtevati manje resursa. Još uvek ne znamo mod koji bi mogao da bude bilo kakva konkurencija vBET-u i postoje još neki modovi za prevođenje. Napravili smo mnogo algoritama promena koje smo morali da prevrnemo jer one nisu pomogle, tokom ovog procesa otkrili smo i mnoga poboljšanja. Možete imati svoj utisak zasnivajući se na problemima sa serverom, ali molimo vas da razmislite da li imate neko bolje rešenje? Sta bi mogao da nagovestis da mozda vBET nije pogresno resenje posto radi na hiljadama forumasa, mozda samo pokusavas da stavis 20 litara vode u kantu od 10 litara. Ipak - imamo mnogo toga da promenimo i odličnu TODO listu u odeljku za optimizaciju (oko 70% za eksperimentisanje da li će pomoći ili ne) А ви сте 100% у праву - ми то можемо боље, ми ћемо и ми то радимо све време Само сачекајте док се крећемо сва побољшања која смо направили у току спровођења вБЕТ4.к

Da li mogu da vam nekakav znak - pogledajte kako možete optimizovati: vBET хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл
    Посебно размотрити онемогућавање неким језицима и блокирање страницама које нису релевантне за роботс.ткт
    Osećam se potpuno odgovornim za ovaj nesporazum. Još jednom mi je veoma žao. Molim vas recite nam, u kom pravcu moramo da vam kažemo da sve vreme unapređujemo vBET, i kako vas ponovo uveravamo da će vBET3.x imati još jedno poboljšanje performansi, kako bismo vam jasno stavio do znanja da se pozabavimo tim pitanjem? Uvek ćemo rado poboljšati naš način komunikacije sa klijentom
    Последњи изменио vBET; 19-03-10 U 03:02.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Мајкл, нисте у праву, то оптерећење није изазвана повећање саобраћаја, то је узрокована читање и писање превода на МиСКЛ.

Ако вБуллетин тим може да чита и пише на МиСКЛ са ниским оптерећењем зашто цант вас?

Сиромашних код мог пријатеља.
    Је већ вас је приметио да смо планирали подршку кеш меморије система (фајл и постојеће моторе). Молимо вас да размислите које су ваше намере у овој дискусији и да ли иде у добром правцу да се побољша стање турнеју сервера - ако је још увек тачку.

Ваше питање претпоставља да оптерећење изазвано комуникације са МиСКЛ. Можете ли да нам дате извор за ово дијагнозу? Ми радо ће га проучавати

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    4

I ja sam imao isti problem, preoptereжenje. Konacno sam onesposobio VBET sa svog foruma i sada je sve normalno.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би sarangan View Post
    I ja sam imao isti problem, preoptereжenje. Konacno sam onesposobio VBET sa svog foruma i sada je sve normalno.
    Коју верзију си користио? Молимо Вас да ажурирате на последњу верзију - направили смо велике побољшања перформанси. Многи корисници написао своје захвалност за то, видевши велику разлику - посебно у области оптерећења сервера

Едитед:
    Ја само проверити ваш форум и вБЕТ је тамо раде - молимо вас да не пишу лажне изјаве о вБЕТ стању.
    Последњи изменио vBET; 22-04-10 U 14:58.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •