Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: 4.2 вБет пласман није у реду

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default 4.2 вБет пласман није у реду

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Управо сам покушао само постављање "Фоотер-топ", али, нажалост, то је испод Сидебар?

Је вероватно грешка.
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо Вас да нам пошаљете линк на ваш форум, или снимак екрана из ове ситуације.

Такође, - који користите подразумевани распоред неких промена? Приговори на уму да ће подразумевано позиције радити на одговарајући начин за подразумевани распоред. За друге се може да ради добро или не - то зависи од тога како изгледа је измењена. За такве случајеве увек можете да користите прилагођени место.

Translated text
    Тако да сам тренутно користим подразумевану тему вБуллетин.

Ево линка: 2-Вхеел-Планет - Информације о члану подешавање двоточкаша
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Proverio sam to u HTML proizvodnje i da je kako treba - vBET zastave su samo pre (footer samo pre <Див ид = "подножје"). To je kako opciju 'Footer-Top' radi - stavljanje vBET zastave pred footer. U vašem slučaju one koji su prikazani na desnoj strani, jer vam raspored se menja od ove kolone.

Довољно је ако користите прилагођена место и ручно га ставите УНУТАР <Див ид = "подножје" блок у подножје шаблон. Ћете наћи све савете у параметру опис Ако имате било каква питања о томе молим само питајте

Translated text
    Добро, можда је још једном грешку вБуллетин
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не бих сматрам као грешка. Ваше додатно право промене колони подразумевани распоред где је само једна колона. И дефаулт заставу места ће сигурно радити на дефаулт распоред. Када распоред се мења онда резултати могу бити друга него што се очекивало - то је само једноставан убацивање додатног садржаја није било интелигентан алгоритам који ће коштати више средстава него што је вредно и никада радити за све могуће распореде у сваком случају.

Зато ми подржавамо обичај место за заставе. Можете да имате заставе где год желите. Само Коришћење прилагођених место за то

Translated text
    Управо сам сада вратите Фоотер Крај.

Па, то је мање-више стандардни распоред са Сидебар омогућено.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да и то мења трака положај садржаја који је додат пред подножје

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове