Počeo sam da dodam < Link Rel = "alternativni" hreflang = "lang_code" href = "url_of_page"/> oznake na moje stranice na VB 4,5, ali mi je potrebno da dobijem prevedenu URL adresu gde je ovaj podcrveno u bazi podataka?
Хвала
Крис
Počeo sam da dodam < Link Rel = "alternativni" hreflang = "lang_code" href = "url_of_page"/> oznake na moje stranice na VB 4,5, ali mi je potrebno da dobijem prevedenu URL adresu gde je ovaj podcrveno u bazi podataka?
Хвала
Крис
U redu radite na uklanjanju DBSEO i koristite podrazumevane stavke, veliku glavobolju i probleme sada gde se menja Lang nakon što je/forum/imenik i tnhat nije kako sam ga imao u prošlosti.
Pretvara se u nered
Pusti me da prikupim neke informacije za dan pre nego što se odazovete dok stalno pravim promjene na svom testu instalacija..
Prevodi za URL adrese se skladište kao bilo koji drugi prevodi u tabelama keširanja za vBET. Biće vam lakše, jer oni koriste prefiks. Međutim, ne morate da idete tamo. Kada se vaše URL adrese promene, vBET će samo prevesti novi tekst i uskladištiti ga u kešu.