Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: VBET 5 potrebna za pokret u Vbilten 5 taиno?

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Default VBET 5 potrebna za pokret u Vbilten 5 taиno?

Pokrenuta vBET 492BF trenutno na vbilten 4.2.5 ali tražite nadogradnju na najnoviji 5xx botinting da biste otpujeli moje prilagođene mobilne predloške i koristili dizajn koji se reaguje. Ima li mnogo toga na putu za nadogradnju vBET na 5?

Samo sam rano spremio moje patke.

Хвала

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Hmm, postoji li иak i putanja nadogradnje od 4,2 do 5?

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Nadao sam se da жu imati neki uvid. Dok se trudim da se preselim u VB5, uglavnom zbog predložaka za odgovor mogu li da nadogradim (zadržim) prevodima iz VB4?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Zdravo i izvini za vreme odgovora.

Da biste nadogradili vBET formu 4. x na 5. x samo napravite standardnu ispravku. Obratite pažnju na to da je Vbilten 5 dodatna komponenta mnogo ograničeniji da u Vbilten 4 i zbog tih ograničenja postoje neka mesta u Vbiltenu 5 gde ne možemo da ograničimo broj ili korisničku prevode.
    Последњи изменио vBET; 27-10-18 U 16:47.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Vidim da će VB5 više ne koristite post # 's, će prevode biti izgubljeni na nadogradnju?

Hvala ti-

Toliko toga da se spremi za VB5 samo napraviti lokaciju reaktivna :/

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Izvini imam zaobilaznice sebe i nisam smislila kako velika katastrofa seli u vb5 ovo može biti

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

vBET podržava vB5 (možete ga videti na test forum - link je na vrhu stranice). Mnogim forumima Ne nadograđuj iz vB4 da vB5, ali ovo je pojedinačnih odluka. U ovom trenutku radimo na novu verziju vBET da kontroliše neke od promena u najnovije verzije vB5 (kao novi stranične memorije). I dalje je vBET5.x je u redu za vB5. Prevodi neće biti izgubljene tokom nadogradnje sve dok niko ne će ukloniti vBET tabele iz baze podataka.

ПС.
    Upravo sada, fokusiramo se na vB5.4.5 ne vB5.5.0 od kada je zadnji zahteva PHP7 i po našem mišljenju nije mnogi korisnici će ažurirati uskoro. Naravno da smo će redovno ažurirate, i dalje ћelim da se podnese sve poznati problemi sa vB5.4.5
    Последњи изменио vBET; 06-02-19 U 21:56.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

U redu, kao što sam rekao u pitanje gde treba vb5 uglavnom napraviti lokaciju reaktivna za moobile korisnike

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

sa vb5 svojih koristeći bootstrap tako samo na ekran na kojem je mobilni prijateljski

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

U takav slučaj trebalo bi bez problema. Jedna stvar koju mogu da mislim je da zastavice mogu da previše prostora ako ti podržavaju mnoge jezike, ali ovo je nešto šta može da bude prijavljena predložak promene.

Imajte na umu:
    vBET se nije testirao na mobilnom deo vB5. Sledeće izdanje će doneti velike promene, i to više ne smemo odlagati. Dakle mobile će morati pričekati. Nisam testiramo vBET za mobilne, mi ne znamo da će to raditi dobro ili ne. Možete da napravite promenu zahtev ili bubu izveštaj za vBET5 ako otkrijete probleme u vezi sa mobilnim. Ali je najbolje da onda vidimo rezultate do sledeće izdanje. Nadamo se da puštanje u ovome ili narednog vikenda.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •