Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Да ли могу да искључите неки плугин?

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Default Да ли могу да искључите неки плугин?

Хи Мајкл,

Ја сам покушава да смањи оптерећење, и даље је проблем, мој сајт је 100% кеширају.

Ако желим преводилац да преведе странице за госте и ниједна друга функција као што су Мулти Лангуаге итд форуму подршку могу онемогућити неке од додатака?

Да ли ће то смањити оптерећење?

Само желим основне преводилац, тако да само странице нови на нови УРЛ, ниједна од осталих фенси ствари.

Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У том случају можете онемогућити пуно плугинова. Али прво - да ли је заиста потребно? Шта је време странице превода на вашем форуму? Сервер Лоад је виртуелни параметар и не морате да бринете о томе да ли ваше захтеве брзо рукује. То може бити да и даље имате пуно неискоришћених ресурса и оптерећења сервера је висок, због погрешних Апаш или МиСКЛ конфигурације које снаге других клијената чекати (Мислим да је тако - не ради у овој области). То може бити да имате више клијената у исто време и чекају у реду, али они чекају заиста кратко време и не морате да бринете о томе.

Па погледајте на меморијску коришћења и ЦПУ употребе и ако још увек имате ресурсе онда схватим зашто су ваши теме чека за ЦПУ, уместо смањења вБЕТ функционалности. Али наравно ако не треба вишејезична подршка можете онемогућити пуно вБЕТ плугинова.

Узгред - можете наћи овде нашу пуну фајл роботс.ткт који блокира роботи да не вуку на не значајним преведене странице. Сам га ажурирају данас па погледајте овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1178
    Последњи изменио vBET; 10-03-10 U 21:38.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •