Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Još uvek ne može da se ovo da rade.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Novembar 2014
    Поруке
    8

Exclamation Još uvek ne može da se ovo da rade.

Žao mi je da vam smetam..

Ali ja sam samo ne to da rade.

Pročitao sam instalira uputstva i dodao je sve osim API vezom za lako Google.
    Kada kliknem na bilo koju od zastave se:

PHP upozorenje: preg_zameniti(): /e taster za promenu više nema podršku, korišćenje_preg_zamijeniti umjesto ponovo nazvati u ..../uključuje/_vbenterprisetranslator funkcije.php on line 554

PHP upozorenje: preg_zameniti(): /e taster za promenu više nema podršku, korišćenje_preg_zamijeniti umjesto ponovo nazvati u ..../uključuje/_vbenterprisetranslator funkcije.php on line 324

I ja ću ovo:

Višestruke mogućnosti

Dokument ime ste tražili (/Forum/Forum/pretraga.php) nije mogao naći na ovom serveru. Međutim, mi smo otkrili dokumenta sa imena slična onoj ste tražili.
    Na raspolaganju:

/Forum/forum.php/pretraga.php?searchid=430182&jezik=hr (zajednički) basename
    Molim Vas da se vlasnik misleći stranice o pokidan link.

Moj forum je u odvojenom folderu pod nazivom Forum i u vašem uputstva na control panel pod prema quot;Forum direktorij" sam /Forum

Било који идеја?

Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Kao što piše u različitim konac, u pitanju je rešeno na temelju tvoj pomoik sada

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •