Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: VBET 3.10.0, 4.9.0 i 5.2.0 pušten na slobodu

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default VBET 3.10.0, 4.9.0 i 5.2.0 pušten na slobodu

Поздрав!

Danas smo za vas nova izdanja svih Pro verzija. Postoje neke bube, ali najvažnije promene su oko Apertium i Microsoft prevodi - postoje promene u njihovom API-ja.
    Apertium već ne rade sa stare verzije vBET - Nova Izdanja popraviti ovo pitanje.
    Stare verzije programa vBET će raditi sa Microsoft prevodom tek do 30 aprila 2017. Nakon toga vam je potrebno novo izdanje koristeći novi Microsoft nalog. Naravno da trenutno možete koristiti novu verziju, Samo se sećam: potrebno je da rekonfiguriše Microsoft ključne (vidi detalje).

Додатне ажурирање корака (to posle uobičajene update opisan u pročitajme.html):
    1. Иди на Admin CP > vBET > dobavljači prevodilačkih usluga I odrediti vrednost za Microsoft slobodnog/Prevod API vezom za lako ključne Atribut.
      Možete naći će se detaljan opis, kako dobiti ključ. Molimo vas da obratite pažnju da možete koristiti Microsoft prevod Besplatno - detalji u navedenim atribut.

Промене:
    • Prilagođena zakon da bi novi Microsoft Prevodilac API vezom za lako
    • Prilagođena zakon da bi novi prevodilac Apertium API vezom za lako
    • Dodao je 11 jezika para za Apertium
    • Neki sa invaliditetom nije važno upozorenja
    • Prevodi smanjen za brojeve u sintagmi i footer (5.2.0)

Bube fiksna:
    • Prevod alt (4.9.0 i 5.2.0)
    • Brz odgovor (5.2.0)
    • Admin CP lokaciju (5.2.0)
    • Problem sa dodajući priloge (5.2.0)
    Последњи изменио vBET; 28-03-17 U 18:18.

Govoreći o Apertium možete li objasniti kako da dobijem jednu ključnu Apertium ? Mislim da su se način i ne mogu da nađem mesto treba da imam da dobije novi ključ za upotrebu sa vbet

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Novi prevodi Apertium API vezom za lako trenutno radi bez bilo koji taster. Mi objasni stvar.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Mi ćemo unaprediti pitanje Apertium u naredne - vrlo uskoro.
    Trenutno vam treba samo da uđe u kao ključni '1' i Apertium će raditi.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •