Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Pre-Sales/Upgrade pitanje - da li je vBET još uvek se vode?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Оцт 2010
    Поруке
    4

Default Pre-Sales/Upgrade pitanje - da li je vBET još uvek se vode?

Поздрав,
    Ja sam još uvek traje stariju verziju (vBET na moj stariji v3.8.9) vBulletin -- i da se sajt najnoviji v5 stabilnu verziju i onda upgrade vBet u trenutnoj verziji (jer to radi). Pitam jer ne vidim mjesta za dugo vremena...

Ja sam takođe želi da modernizuje sajtu da su DSS i omogućili da vBulletin 5 je 'SSL kompatibilni' -- takođe vBET rad ako je instalacija je podešen za certifikata?

Možete li, molim vas da me obavestite o ovim?

Хвала

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

VBET je rafiniran funkcionalnost i korisnicima retko o pitanjima, tako da je malo novih radnih mjesta.
    vBET 5 je testiran na verziju vB 5.1.9. Možete testirati vBET 5 na testu forum: Forum - Test forum vbet 5. Samo se na test račun.
    U ovom trenutku ne postoje otvorena pitanja vezana za korišćenje SSL. vBET rade na rezultat pre nego što je upućen na van, tako da se služi ne bi trebalo imati uticaj na rad vBET.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •