Разумем да те видим грешку почев после вБЕТ је инсталиран. Али као што видите вБЕТ нема никакве везе са тим, јер грешка и даље појављује када вБЕТ је онемогућен. Тако и неке друге промене морало да се уради на вашем форуму. Можда неки други мод је такође додао, или неки конфигурација промењена.
Први молимо Вас да се утврди ко је крив. Дакле, онемогућили један по један сви плугинова који раде са куком 'постбит_дисплаи_цомплете' - сваки пут провери да ли још увек грешка. Када се утврди ко је крив, молимо вас да контактирате аутор Министарства одбране који чини неред. Ако и даље имате нека питања - обратите![]()
Иди јо ваше Админ ЦП -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер и пронађу једни постбит_дисплаи_цомплете
Иди на аутора овог Министарства одбране и питајте га шта се дешава![]()
Не може бити одговоран и за друге модова или зна како раде сви постојећи модова - жао ми је не могу вам помоћи да више и надам се да ми помогне био довољно добар![]()
Имао сам овај проблем данас и, након инсталиран ВБЕТ.
И то је био исти одговор, ја сам уклонио "пассивеВИД" додатак и прасак проблем је био решен.
Сада сам добио да пронађе добра замена за овај плугин, који конвертује ИоуТубе видео записе у играча!
Угх!