Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: вБЕТ исуе са Гоогле АПИ-ја

Забрањен
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    1

Default вБЕТ исуе са Гоогле АПИ-ја

Добро дошли, ја сам админ једног сајта који води бесплатна верзија вБЕТ2.3.8 недавно сајт је блокиран од стране Гоогле-а. Сам им контактирао о овом питању и рекли су ми да морам да додате усерип параметар за снабдевање ИП адресу крајњег корисника у чије име сервера чини АПИ-ја захтева ако желим да ме одблокира.

Ја бих вашу помоћ по овом питању јер сам стварно треба да поправи ово, ако не можете направити стварне промене бар упути ме на правом смеру, па сам могао да се мења, као што сам донекле имају ограничен ПХП програмирање способности.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Већ сам решење за то неко време. Нисам направио пуштање у бесплатну верзију, јер је мени познато усерип је само саветује да не обавезно. Немам времена да се ослободи сада, тако молимо следите овај инструкције:

1. отворени фајл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп
    2. наћи функција вбет_гетТранслатионУРЛ ($ од $ до)
    3. заменити цела функција (не само ове линије) од стране:
    Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global $vbulletin;

if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      }
    Након тога контакт Гоогле-а. Видим да ћемо морати да ослободи 2.3.к ускоро (све остале верзије већ обухватила се сећам). Ни у једном тренутку данас - али вероватно це бити сутра објављен ако не желите да направите измене себи

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •