У посту на вБ.орг сте написали да вБЕТ бесплатна верзија подржава 60 језика. Имам тек након инсталирања пољски, белоруски, украјински и руски. Да ли сам урадио нешто лоше? Да ли је то оно што ради верзија бесплатно? Да ли је Про верзија користи да Иандек превода на 60 језика? Јер, колико сам ја схватио да је то само Андекс нуди слободном преводу, а други као Гоогле Транслатор морате да скупо плаћају.
Додали смо подршку за 60 језичних парова, тј. А по оним што се може објаснити шта језику од стране Иандек. На пример, ако Андекс подржава превод са руског на 30 других језика је 30 парова језика, али превод између свих језика више не може да обезбеди. Ако имате 4 језика значи да Андекс подржава ове 4 језика за изабрану форуму језика. Иандек је највећи језичних парова за руски језик (тренутно 30) и енглеског (тренутно 25). Про верзија вам омогућава да преведете Иандек сличан број језика, а остатак се врши од стране других преводилаца (Цост оптимизацију - као вБЕТ омогућава коришћење машинског превођења бесплатно и / или јефтино). Гоогле даје само подржава све језичних парова.
Последњи изменио Marcin Kalak; 12-12-15 U 09:50.
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума