Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 24 од 24

Тема: Mnogi problemi na kartama vbulletin 5

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Još jedna stvar, Marcin, prema htaccess quot;|jezgro' mora biti na RewriteCond %{zahtev_URI}
    Tako da bi trebalo da izgleda kao:
    RewriteCond %{zahtev_URI} !(|admincp|modcpclientscript cpstyles|images|css||js|login|toga kako pravosudne|An|ajax jezgro)
    (montaža: moj vodič)
    Drugo GNU-ovi bedževi GNU-ove ilustracije neće biti prikazan (pristup je porekao)

Хвала
    Последњи изменио rafail; 02-10-15 U 20:08.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Hvala vam puno na informacijama.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    30.09.2005 2015
    Поруке
    13

Samo da obavestim da nakon takve promene forum obavljaju veoma loše, neke stranice radio je i kao što sam rekao, ali primetio sam mnoge db grešaka i problema u prevodima. Mnoge stranice su čak i ne prevode. Tako da sam uklonjen (vbet veoma teško da uradim jer je bilo mnogo entried u bazu podataka).

Čeka novosti koje će punu rad na vb 5.1.9 i nije izazvao takvih problema.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Trenutna verzija vBET treba da rade za vB 5.1.9. Nema prevod stranice mogu biti uzrok iscrpljenosti prevodi ograničenja. U gore navedene konfiguracije testirao sam za vBET vB 5.1.9. Ako imate bilo kakvih drugih pitanja, molim vas stvori novu temu.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •