Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 13

Тема: Како да онемогућите преведен УРЛ

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Default Како да онемогућите преведен УРЛ

Хи Желим да мој енглески УРЛ као вбет 2.0

Како да онемогућим преведен УРЛ-ова?

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ја стварно треба да онемогућите ове, ја се приказују ово мод дуго времена и не желе да имају на индекс 1мил УРЛ-ова поново, то ће трајати месецима и месецима. Ја бих радије задржати стари УРЛ структуром молим помоћ.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

VBET 3.x čini na bezbedan način prema vBET 2.x to znači da je stari (nije prevedena linkovi) samo 301 preusmeri. I za Google (i druge pretrage motora) to znači - не изгубе ову индексиране странице само промените узрок адреса је и даље на истој страни која се преселила у другу адресу.

Тако да ћете изгубити ништа. То је сигурно за вас.

У сваком случају ако још увек желите да га онда отворите вбентерприсетранслатор_сео.пхп и уклонили датотеку (коментар) овај код:
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    Може се такође потребно наћи у Админ ЦП -> Производи & Плугинс -> Плугинс Plugin vBET imenovan Иницијализација за инит_стартуп куку и уклонити / коментар је овај код:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Савршено, хвала.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ви сте добродошли

Као што смо писали овде и ПМ да по нашем мишљењу не морате то и да је боље за СЕО да не онемогућите преведена УРЛ адреса. Они ће бити боље позициониран Гоогле (више кључних речи у претресла језику) и нећете изгубити индекса вашег УРЛ-ова пре него превод (јер 301 преусмеравање се користи).

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ви сте добродошли

Као што смо писали овде и ПМ да по нашем мишљењу не морате то и да је боље за СЕО да не онемогућите преведена УРЛ адреса. Они ће бити боље позициониран Гоогле (више кључних речи у претресла језику) и нећете изгубити индекса вашег УРЛ-ова пре него превод (јер 301 преусмеравање се користи).
    Највећи проблем сам је већина претраживача не показују УРЛ адресе језик правилно у бару адресом, они показују вв.домаин.цом /% 20% 250% 900 / итд, тако да људи повезују са мном ће повезати са нежељеном УРЛ адреса. То је лоше за СЕО.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Највећи проблем сам је већина претраживача не показују УРЛ адресе језик правилно у бару адресом, они показују вв.домаин.цом /% 20% 250% 900 / итд, тако да људи повезују са мном ће повезати са нежељеном УРЛ адреса. То је лоше за СЕО.
    Prvo je SEO o kao sluga vidi ne ljudi. Drugo - Dobar URLs ne junk - oni su u redu. Što vam se pisanje o tome kako je IE pokazuje da. Проверите да је у Опери, Цхроме, Фирефок - Све је то лепо. Због% нотација је стандардна. И ИЕ и поштује када пошаљете захтев на сервер, само не показује да је лепо. Ако знате неки језик са специјалне карактере, онда се чак може проверити и променити нотације% посебним словима у УРЛ адресе - видећете да је истој страници.

Укратко: линкови су у реду.

Ипак можемо да га узме као захтев за стварање везе за ИЕ на други начин. Ми већ знају како да то урадите (лекција са вБ4 ).
    Последњи изменио vBET; 25-02-10 U 20:01.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Како да онемогућим УРЛ-поново у новој верзији? 3.3.2

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Како да онемогућим УРЛ-поново у новој верзији? 3.3.2
    У овом случају довољно је ако само не направили било какве промене фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп фајл

НАПОМЕНА: превод УРЛ вам даје Mnogo BOLJE SEO и ми смо направили ВЕЛИКА ОПТИМИЗАЦИЈА у овој области 3.3.2 смо специјално направили алгоритам промене за ову и додајте одложено преводе за УРЛ-ове, јер је раније било уско грло које смо недавно пронађена. Дакле, ми вам саветујемо да управо направили пуној интеграцији и проверите стварне перформансе СА преведена УРЛ - можете бити веома позитивно изненађен у овој области Onda ako odlučite da to još uvek nije dovoljno uvek možete da ga onemogućite kasnije. Molimo vas da proverite - zaista je odličan za vaš SEO i doneće vam više saobraćaja (zbog boljih pozicija indeksa).

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Па сам задржати стари фајл? итхоугхт нови има нове промене по вБуллетин интеграције?

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •