Хи Желим да мој енглески УРЛ као вбет 2.0
Како да онемогућим преведен УРЛ-ова?
Хи Желим да мој енглески УРЛ као вбет 2.0
Како да онемогућим преведен УРЛ-ова?
Ја стварно треба да онемогућите ове, ја се приказују ово мод дуго времена и не желе да имају на индекс 1мил УРЛ-ова поново, то ће трајати месецима и месецима. Ја бих радије задржати стари УРЛ структуром молим помоћ.
VBET 3.x čini na bezbedan način prema vBET 2.x to znači da je stari (nije prevedena linkovi) samo 301 preusmeri. I za Google (i druge pretrage motora) to znači - не изгубе ову индексиране странице само промените узрок адреса је и даље на истој страни која се преселила у другу адресу.
Тако да ћете изгубити ништа. То је сигурно за вас.
У сваком случају ако још увек желите да га онда отворите вбентерприсетранслатор_сео.пхп и уклонили датотеку (коментар) овај код:
Може се такође потребно наћи у Админ ЦП -> Производи & Плугинс -> Плугинс Plugin vBET imenovan Иницијализација за инит_стартуп куку и уклонити / коментар је овај код:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Савршено, хвала.
Ви сте добродошли
Као што смо писали овде и ПМ да по нашем мишљењу не морате то и да је боље за СЕО да не онемогућите преведена УРЛ адреса. Они ће бити боље позициониран Гоогле (више кључних речи у претресла језику) и нећете изгубити индекса вашег УРЛ-ова пре него превод (јер 301 преусмеравање се користи).
Prvo je SEO o kao sluga vidi ne ljudi. Drugo - Dobar URLs ne junk - oni su u redu. Što vam se pisanje o tome kako je IE pokazuje da. Проверите да је у Опери, Цхроме, Фирефок - Све је то лепо. Због% нотација је стандардна. И ИЕ и поштује када пошаљете захтев на сервер, само не показује да је лепо. Ако знате неки језик са специјалне карактере, онда се чак може проверити и променити нотације% посебним словима у УРЛ адресе - видећете да је истој страници.
Укратко: линкови су у реду.
Ипак можемо да га узме као захтев за стварање везе за ИЕ на други начин. Ми већ знају како да то урадите (лекција са вБ4 ).
Последњи изменио vBET; 25-02-10 U 20:01.
Како да онемогућим УРЛ-поново у новој верзији? 3.3.2
У овом случају довољно је ако само не направили било какве промене фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп фајл
НАПОМЕНА: превод УРЛ вам даје Mnogo BOLJE SEO и ми смо направили ВЕЛИКА ОПТИМИЗАЦИЈА у овој области 3.3.2 смо специјално направили алгоритам промене за ову и додајте одложено преводе за УРЛ-ове, јер је раније било уско грло које смо недавно пронађена. Дакле, ми вам саветујемо да управо направили пуној интеграцији и проверите стварне перформансе СА преведена УРЛ - можете бити веома позитивно изненађен у овој области Onda ako odlučite da to još uvek nije dovoljno uvek možete da ga onemogućite kasnije. Molimo vas da proverite - zaista je odličan za vaš SEO i doneće vam više saobraćaja (zbog boljih pozicija indeksa).
Па сам задржати стари фајл? итхоугхт нови има нове промене по вБуллетин интеграције?