Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 18 од 18

Тема: Duple email zaglavlja Prouzrokovane VBET

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Deo teksta nije prevedena, jer ste limit prevoda. Više informacija: Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10969.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 04-06-15 U 18:54.

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Deo teksta nije prevedena, jer ste limit prevoda. Više informacija: Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10969.
    Tako sam došao do ograničenja za mesec?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Verovatno su nadmašili dnevni limit. Yandex vam omogućava da se za 1M karaktera, ali ne više od 10 miliona dolara mesečno.

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Zdravo, Martin,

Još jedna stvar. Vaš .htaccess čini se da je fiksna sve osim dve stvari.

1. Novi htaccess stvorio je pitanje gde je stari arhiva dobar urls preusmeri na Http://mymodeltalk.com/sitemap/ уместо MyModelTalk Slobodan poziva kasting za modele i glumci!. Kliknite Http://mymodeltalk.com/jobs/archive/index.php Za primer šta se dešava pogrešno. Ne znam mnogo o htaccess tako da nisam siguran kako da se prepravi to ispravno i obrisao moj stari htaccess.

2. vbet sve rewrites navigacija linkovi ispravno osim logo url i 'Forum Home' url. Na primer ako kliknete na španski prevod mogu posjetiti linkovi da vidi španski prevod. Međutim ako kliknete na Forum ili logo slike je potrebno mi nazad na engleskom jeziku.

Kako to da popravim oba?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Molim Vas zadržati jedno pitanje u jedan konac.
    Što se tiče prvog pitanja. Pokušajte da privremeno onemoguće vBET i vidim da je pitanje dalje.
    Za drugu, pitanje je koje vB nije dodao da link baze. vBET moraju da imaju punu link da dodam jezik zakona.

Члан
    Регистрован
    Јул 2012
    Локација
    Атланта
    Поруке
    39

Question Dakle, šta je osnova put?

Quote Оригиналли постед би Marcin Kalak View Post
    Molim Vas zadržati jedno pitanje u jedan konac.
    Što se tiče prvog pitanja. Pokušajte da privremeno onemoguće vBET i vidim da je pitanje dalje.
    Za drugu, pitanje je koje vB nije dodao da link baze. vBET moraju da imaju punu link da dodam jezik zakona.
    Izvinjavam se u budućnosti neće uraditi.

1. Pitanje je u vezi sa htaccess. Obrisao sam moju staru verziju nakon što sam mislio da je radi. Mi smo samo je izmene .htaccess datoteke. Ja sam je i lica sa invaliditetom ali vBET nije ništa i ja nisam očekuju da previše.

2. Koji je od ovih je baza put?

• 'http://mymodeltalk.com/jobs'
    • '../forum.php'

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Zanima me da li je sigurno pitanje promene .htaccess. Imate u ovom konac prethodnog .htaccess. Možete pokušati da privremeno obnoviti i vidi da je pitanje uvek će doći.

Puni bazu za vaš sajt je 'vB http://mymodeltalk.com/jobs'. treba dodati to za svaku vezu.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Нема одговора - сматра питање је нестао. Ако не пишите овде.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •