Размишљам о куповини вБЕТ. Али потребне информације: - Могу ли да платим другачије него паипал? Немам кредитну картицу, и ја сам из ПЛ баш као и ти. Да пренесем на мој рачун? - Плаћање је $ 230, колико исправке су укључени у цену? Zastanawiam się nad zakupem vBET. Jednak potrzebuję informacji: - czy można placić inaczej niż przez paypal? Nie mam karty kredytowej, a jestem z PL tak samo jak Wy. Mogę przelać na konto? - Placąc te 230 dolarów, ile aktualizacji jest w cenie?
Последњи изменио Marcin Kalak; 11-05-15 U 08:10. Разлог: Popravka bbcode
Можете пренети износ на рачун. Попуните формулар нормално, али не плаћају преко ПаиПал - Систем ће вам показати износ који треба платити (у доларима, су преведени на ПЛН по средњем курсу НБП на дан преноса). Након завршетка Молимо вас пошаљите ми ПМ податке које сте унели, а ја ћу вам послати податке за пренос. Када буде одобрен, трансфер ће добити дозволе. Куповином лиценце има годину дана бесплатног ажурирања, онда можете продужити лиценце и надоградње за још годину дана. Możesz przelać kwotę na konto. Wypełnij formularz normalnie, ale nie płać za pomocą PayPala - system pokaże ci kwotę do zapłaty (w dolarach, przelicz na złotówki po średnim kursie NBP w dniu przelewu). Po wypełnieniu formularza wyślij mi na PM dane, które wpisałeś, a ja odeślę ci dane do przelewu. Po zatwierdzeniu przelewu otrzymasz licencje. Wykupując licencje masz rok bezpłatnych aktualizacji, później można przedłużyć licencje i aktualizacje o kolejny rok.
Последњи изменио Marcin Kalak; 11-05-15 U 19:36.
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума