Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: вБЕТ 4.0 можда не тако брзо

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default вБЕТ 4.0 можда не тако брзо

Хи.

Искрено смо спремни данас за ослобађање вБЕТ4.0.0 Постоји један, али - то је тестиран на вБуллетин4.0.1 пре него што производња смо се брзо тестирање под 4.0.2 и изгледа да постоји потпуна качи се са УРЛ-ове (редирекције и кодирање).

Дакле, сада смо тјунинг вБЕТ4.0.0 за вБуллетин4.0.2 и постоји могућност да ћемо морати да сачека са ослободи до вБ4.0.3 - откривамо озбиљна грешка у вБ4.0.2 која не дозвољава нам да сада пуштање на слободу (Спроведе Цаноницал УРЛ адресе "Строго" - НЕ РАДЕ за ИЕ и Опере - Енглисх Форум - Пројекти).

Можда ћемо радити на своја решења, покушава да дође око овог питања ако ми рјешава у другим питањима УРЛ адресе која се појављује у вБ4.0.2

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Они фиксне 250 бугова у најновије издање! Могу да замислим свој прилично тешко девеолпинг свеобухватан мод ако мо `да направите 700-800 код промене током првих 4-5 месеци животног циклуса вБуллетин 4. Моја стратегија није да додир вБуллетин 4 за неколико месеци у сваком случају.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    27

Quote Оригиналли постед би krisp View Post
    Они фиксне 250 бугова у најновије издање! Могу да замислим свој прилично тешко девеолпинг свеобухватан мод ако мо `да направите 700-800 код промене током првих 4-5 месеци животног циклуса вБуллетин 4. Моја стратегија није да додир вБуллетин 4 за неколико месеци у сваком случају.
    Ја се потпуно слажем.

Намеравам да се држи са 3.8 за дуго још.

ББ 4 у суштини никада неће бити ЗЛАТНА када узмете у обзир производ који сте имали пре надоградње (3.8) и како све те нове грешке су ретроспективно утицаја на друге подразумеване карактеристике ББ, када они нису чак ни дотакао, под тим мислим на никакве промене у кода.

Нема победити ситуацију, тако да све је око 3.8.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да то је бол да понудимо софтвер у зависности од нешто није баш стабилан у коду ...

U svakom slučaju - nakon nekoliko dana testova i pronalaženja i ispravljanja malo problema, kao i pronalaženja malo pitanja koja vB tim mora da ispravi kao vB bag mislimo da smo spremni za BETA izdanje. Nece biti moguce izaci iz BETA faze sve dok vB4 nece biti GOLD, ali vecina stvari ide kako treba i mnogi ljudi cekaju vBET4.0 Tako da mislim da smo spremni za to koliko god mozemo u ovoj situaciji

Text automatically translated from: Hebrew to: Serbian
    Translated text
    Иако су сви желимо срдачно систем ВБ4, стрпљиво чекају док не бих поправити то ће исправно радити .... Тренутак дуже него ВБ4 ја не бих саветовао да ипак креће.
    Погрешила сам сам урадио надоградњу мој систем до 4
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Serbian
    Translated text
    Иако су сви желимо срдачно систем ВБ4, стрпљиво чекају док не бих поправити то ће исправно радити .... Тренутак дуже него ВБ4 ја не бих саветовао да ипак креће.
    Погрешила сам сам урадио надоградњу мој систем до 4
    Original text
    Да - Претпостављам да нису сви воли вБуллетин 4 Ali još uvek imamo klijente koji žele vBET za vBulletin 4 pa ga dajemo

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    4

Default Брзо расте, гориво

Text automatically translated from: Chinese to: Serbian
    Translated text
    Брзо расте, гориво, у нади да детаље о СЕО
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Serbian
    Translated text
    Брзо расте, гориво, у нади да детаље о СЕО
    Original text
    Нимало Molim vas zapamtite da ne pravimo od nule - već imamo radni, dobro testirani kod koji smo upravo morali da integrišemo sa novom verzijom vB

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •