Quote Оригиналли постед би wowglider.de View Post
Text automatically translated from: German to: Serbian
Translated text
Заиста сам покушао да прати РЕАДМЕ и упутства, али због лоше преведеном енглеском језику сам пронашао је очигледно нешто није у реду, имам вбсео_ситемап_фунцтионс.пхп добро едитед погрешно.

Плеасе хелп ме мења датотеке правилно се баве ...
Original text

Code:

if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
   		    	{
   		    		$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
   		    		if($dpassed<3)$freq = 'daily';
   		    		else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
   		    		else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
   		    		else $freq = 'yearly';
   		    	}else
    		    	$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code  
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
if(!$archived) {  
  $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
  $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
  $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
  $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); 
  foreach($alanguages as $language) {  
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
  }  
}    
//end additional code 

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
    			{
    			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
    				$prior,
    				$threadrow['lastpost'],
					$freq
    			);

}

if($showpost)
    			{

...
Text automatically translated from: German to: Serbian
Translated text

То је грешка која се јавља када се на Гоогле-Ситемап.кмл с отвара:

Статус Детаљи
Неисправан УРЛ
Ово није валидан УРЛ. Исправан УРЛ и доставе поново податке.
УРЛ:
хттп://арраи
Родитељ таг: УРЛ
Таг: лоц
Проблем идентификовани на: 19/06/2010

Хвала!
Original text
Имајте на уму да у РЕАДМЕ.хтмл не постоји Ситемап Генератор опис укључени. Интеграција упутства за Ситемап Генератор је овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл

Како ја видим имате код описани тамо, али сте га погрешно. Молим вас поништити те промене и копирање први наш код. Затим проверите је то радило. А након тога, ако желите да урадите опционо модификација описао на крају први пост. И молим вас, проверите да ли сте то право. Сада је у реду. Према опциони корак модификација - морате да ставите наш код у другом месту (пре описана линија) и после тога не мале модификације. Сада треба само променити један од наших кода линије није као што је описано.

Takođe - ako Google uopšte ne može da preuzme vaše mape sajta onda se uverite da ste na odgovarajući način podesili svoj .htaccess fajl. Ponovo proverite uputstva za integraciju - pravilo mape lokacije mora biti stavljeno ispred vBET pravila. Ako niste sigurni u to - molimo vas da ovde objavite ceo vaš .htaccess fajl i mi ćemo ga proveriti

Имајте на уму да ја не знам шта мислите под последњег коментар последњу поруку овде. Молимо да опишете га ако је релевантно

ПС.
Након што решите проблеме овој теми ће бити стопљено са Ситемап Генератор нит интеграције. Овде остаје сада само да вас лакше наћи у месту где сте је очекивали, али смо већ тема за Ситемап Генератор питања интеграције.