Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 7 од 8 FirstПрви ... 5678 ПоследњиLast
Резултати 61 на 70 од 73

Тема: Ситемап Генератор интеграције

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    16

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Super što već imaš odgovor. Imajte uvesti da razmišljamo o dodavanju podrške u integraciji mape lokacije da bismo generisali URL adrese sa već prevedenim vezama (sada se dodaje samo kôd jezika). Imamo ideju kako to da uradimo bez ubijanja performansi. Zahtevaće da razdvoji keš memoriju za naslove u vBET-u i generisaće vezu za prevođenje samo za one koji su već keširani. Na ovaj način neće ubiti performanse tako što će na hiljade zahteva za prevođenje. Ne možemo tačno da kažemo kada će to biti podržano. U ovom trenutku najveći prioritet je podrška drugim prevodilačkim uslugama koje smo već implementirano, ipak neke sitnice moraju biti zatvorene pre nego što ga objavimo. Nakon toga ćemo proveriti otvorenu listu zahteva funkcija i napraviti prioritete za druge zadatke
    Да ли имате идеју када ће бити завршен?

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    vBET je već na odmoru - odgovoriće posle toga

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    16

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    здраво,
    vBET je već na odmoru - odgovoriće posle toga
    То није добро!

Upravo sam kupio vBET licencu za brendiranje koristeći novac po minutima kroz Western Union. Kada жe se vratiti da mogu da skinem vBET? Nestrpljiv sam da instaliram.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

možete preuzeti vBET NOW***** молимо идите овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/довнлоадс.пхп

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    16

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    možete preuzeti vBET NOW***** молимо идите овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/довнлоадс.пхп
    Довнлоадс
    Извините, али нисте купити лиценце за вБЕТ3.к/4.к још. Молимо идите на нашу куповину одељак и купити лиценцу да би могли да преузмете.
    Ако само купио лиценцу сачекајте док подаци ће се ажурирати у нашем систему.

У случају било каквих питања, контактирајте нас.

^ ^ ^ Ја сам га купите. Је он није примио још новац?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да ли сте га купите са овог рачуна (Оцтавиус корисника)? пошаљите ми број фактуре премијер

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2011
    Поруке
    16

Да сам га купио од Оцтавиус и ја ћу вам послати МТЦН.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Вратио сам се са одмора. У овом тренутку немамо реласе дан за ову функцију. Ми још увек морају имплементирати подршку за друге транлсатион мотора за вБЕТ3.к (сада само вБЕТ4.к подржава). Дакле, после тога ћемо направити планове за остале функције

О вашој исплати - видети овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост9147

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Извините ако је ово комплетан нооб питање, али у овом делу интегрише код који послали:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    ако је мој форум је у други директоријум, као што је моја. То је у "блог", треба да промените у:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    тако, додајте / форум испред / инцлудес?

Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    Извините ако је ово комплетан нооб питање, али у овом делу интегрише код који послали:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    ако је мој форум је у други директоријум, као што је моја. То је у "блог", треба да промените у:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    тако, додајте / форум испред / инцлудес?

Хвала.

Но То би требало да буде у реду, јер ТКСТ већ би требало да укључите свој пут ка форуму директоријуму. Дакле, молимо вас да користите прво као јесте.

Страна 7 од 8 FirstПрви ... 5678 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •