здраво,
vBET je već na odmoru - odgovoriće posle toga
možete preuzeti vBET NOW***** молимо идите овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/довнлоадс.пхп
Довнлоадс
Извините, али нисте купити лиценце за вБЕТ3.к/4.к још. Молимо идите на нашу куповину одељак и купити лиценцу да би могли да преузмете.
Ако само купио лиценцу сачекајте док подаци ће се ажурирати у нашем систему.
У случају било каквих питања, контактирајте нас.
^ ^ ^ Ја сам га купите. Је он није примио још новац?
Да ли сте га купите са овог рачуна (Оцтавиус корисника)? пошаљите ми број фактуре премијер
Да сам га купио од Оцтавиус и ја ћу вам послати МТЦН.
Хи. Вратио сам се са одмора. У овом тренутку немамо реласе дан за ову функцију. Ми још увек морају имплементирати подршку за друге транлсатион мотора за вБЕТ3.к (сада само вБЕТ4.к подржава). Дакле, после тога ћемо направити планове за остале функције
О вашој исплати - видети овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост9147
Извините ако је ово комплетан нооб питање, али у овом делу интегрише код који послали:
ако је мој форум је у други директоријум, као што је моја. То је у "блог", треба да промените у:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
тако, додајте / форум испред / инцлудес?Code:require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Хвала.