Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 5 од 8 FirstПрви ... 34567 ... ПоследњиLast
Резултати 41 на 50 од 73

Тема: Ситемап Генератор интеграције

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Заиста је веома тешко разумети, енглески није мој матерњи језик. И нажалост, њен енглески није најбољи.

Дајем им оригинални фајл, онда је могуће да они заменити релевантне ствари?

хвала
    Original text

едит:
    уплоад на форуму не ради!
    ПХП |? <ПХП /****************** - Анонимоус - ЗзхбФуТТ - Пастебин.цом
    Последњи изменио wowglider.de; 20-06-10 U 14:35.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ви нам је дао своју оригиналну датотеку Ситемап Генератор - ми не треба ово.

Ако Гоогле не може преузети датотеке Ситемап Генератор, да их највероватније то значи да сте погрешно хтаццесс фајл.. Молимо Вас да нас то је садржај проверити. Можете само да га налепите у пост у Цоде ББЦоде, или само налепите га у пост.

О интеграција Ситемап Генератор. Разумем да имате тешкоће са разумевањем енглески и Гоогле преводи нису увек савршени. Молим те, само јелен упутства интеграција без нашег кода мења. То значи - само налепите код који смо дали у описани месту. Ништа више. Имали сте код у одговарајуће место, али то није био наш интеграција кода - то је промењено. Не направили било какве промене. Само стави наш код интеграцију у одговарајућем месту - да тачно описали где да га ставите. Такође, не заборавите да уклоните код свога језика из низ језика.

Молим вас јелен упутства и ако имате проблема са неким корак - молим вас реците тачно које корак интеграције не разумете - ми ћемо га описати вам тачно

Имајте на уму да нудимо и плаћену услугу интеграције за $ 30 - у том случају ћемо учинити све што је за вас на ваш сервер. Али ... Нашем форуму за подршку на мрежи је бесплатан и Ситемап Генератор интеграција:
    1. Није неопходна
    2. Је веома једноставно - само почети од почетка и идемо корак по корак.

Дакле, ми Вам саветујемо да се то опслужи себи и понуди одговоре на сва питања. Ако не разумете неки део интеграције упутства - молим тренутку и ми ћемо описати вас
    Да ли не разумеју где да ставите наш код интеграције?
    Да ли не разуме који код паста?
    Да ли не разумеју да сте да бисте га налепили тачно и да не праве било какве промене у нашим интеграцијама кода?
    Молимо да опишете шта се заправо узрок вашег проблема. Шта има да то урадите интеграције?

Чекамо ваше хтаццесс садржај и. Питањима ако још увек имате
    Последњи изменио vBET; 20-06-10 U 15:01.

Гоогле може да преузимање Ситемап, тхатс није проблем, проблем је ја не знам како да измените ПХП. Јер сам то урадио да разумем након читања вашег "упутство".

ја само да ради пхп и све ће бити у реду..

Ја сам сада на посао, али то неће додати екстра странице нит, последњи корак да ја донт схватити, тхатс како сада изгледа:

едит:
    Такође, код ствар не ради јер је његова сувише дугачак: хттп://пастебин.цом/бфрФ78Е7
    Последњи изменио wowglider.de; 20-06-10 U 15:11.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду тако. Сада када сте то потврдили за прво страницама можете учинити ради за све странице у 2 корака:
    1. Уклоните овај додатни код који сте додали и ставио га испод само 2 код линије - у најближем for петљи. На почетку овог петље. Дакле, као што је описано у упутство Непосредно пре ове линије (која је сада прву линију кода у петљи и да ће ставити наш код пре него што):
    Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    2. Кад радиш први део онда у нашем додатним кодом променили ово:
    Code:
    $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&amp;language=';
    На ово:
    Code:
    $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&amp;language=';
    Дакле, у основи ви само промените 1 на $ П - Баш као што је описано у упутству

Молимо потврдите да је помоћ и питати за детаље ако вам још увек треба наш савет - радо ћемо Вам помоћи
    Последњи изменио vBET; 20-06-10 U 17:13.

Ваш енглески је страшно, кажете ствари, али ваше значење друге. Нашао сам решење, гледајући на друге теме, али хвала на помоћи.

Можда бих могао да помогнем другима:
    Code:
    //additional code  
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
    if(!$archived) {  
      $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
      $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
      $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
      $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
      $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
      $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); 
      foreach($alanguages as $language) {  
        vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
      }  
    }    
    //end additional code  

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
        			{
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there!
        				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    И још нешто, пошто сам додали Аддон створитељу мој Мапа неће створити урллист.ткт! -> Тект формат датотеке урллист.ткт (0.00Кб)
    Последњи изменио wowglider.de; 22-06-10 U 00:00.

Да ли је то код сада у реду?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би wowglider.de View Post
    Можда бих могао да помогнем другима:
    Code:
    //additional code  
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
    if(!$archived) {  
        vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
      }  
    }    
    //end additional code  

{
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there!
    И још нешто, пошто сам додали Аддон створитељу мој Мапа неће створити урллист.ткт! -> Тект формат датотеке урллист.ткт (0.00Кб)
    Ваш код је још увек погрешно. Исправите то и потврдите да ли и даље имате проблем са ТКСТ формату. Молимо погледајте исправљена код испод

Code:
        			{
    //additional code  
    if(!$archived) {  
      }  
    }    
    //end additional code  
        			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line
    Последњи изменио vBET; 22-06-10 U 22:27.

Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Хвала! Она сада ради очигледно! Они би требало да произведе код само порука у овој теми:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл
    Original text

своје још увек не ради исправно:
    понекад се то деси:
    <урл>
    <лоц> хттп://вов.глидер-форум.де/хардваре/19912-мицх-бератен-% 5Бнеуер-ПЦ% 5Д-3.хтмл </ лоц>
    <приорити>1216154741</ Приорити>
    <ластмод> </ ластмод>
    <цхангефрек> дневно </ цхангефрек>
    </ Урл>

можете да погледате сами овде
    хттп://вов.глидер-форум.де/ситемап_индек.кмл.гз

Херес вбсео_ситемап_фунцтионс:
    ПХП |? <ПХП /****************** - Анонимоус - 7У8а6кКсп - Пастебин.цом

слика:
    имагесхацк албума - 2 слике
    Последњи изменио wowglider.de; 23-06-10 U 14:16.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би wowglider.de View Post
    своје још увек не ради исправно:
    понекад се то деси:
    <урл>
    <лоц> хттп://вов.глидер-форум.де/хардваре/19912-мицх-бератен-% 5Бнеуер-ПЦ% 5Д-3.хтмл </ лоц>
    <приорити>1216154741</ Приорити>
    <ластмод> </ ластмод>
    <цхангефрек> дневно </ цхангефрек>
    </ Урл>

можете да погледате сами овде
    хттп://вов.глидер-форум.де/ситемап_индек.кмл.гз

Херес вбсео_ситемап_фунцтионс:
    ПХП |? <ПХП /****************** - Анонимоус - 7У8а6кКсп - Пастебин.цом

слика:
    имагесхацк албума - 2 слике
    Prema kodu, to ne bi trebalo da bude naљa krivica. Mi samo koristimo prioritet koji broji vBSEO, posebno što se dešava za link bez našeg dodatnog koda jezika. Molimo vas da prokomentarišete naš kod za integraciju i proverite da li je u redu bez njega. Nije -onda pitaj vBSEO tim za podrљku. Ako je u redu bez našeg koda za integraciju, onda molimo vas da PM pristupi detaljima vašeg Admin CP-a i FTP-a - proverićemo ga na vašem serveru i raditi na rešenju
    Последњи изменио vBET; 23-06-10 U 17:40.

Страна 5 од 8 FirstПрви ... 34567 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •