како можемо генерисати Ситемап УРЛ-ове за блогове и ЦМС?
како можемо генерисати Ситемап УРЛ-ове за блогове и ЦМС?
мапа 2.6 Бета 2
подршку блогове и ЦМС можете погледати?
ОК - ми ћемо да погледамо. Имамо сада мало више ствари због запослених тражите. Наш тим ће убрзо прерасти (вероватно у последњој недељи овог месеца). Због тога ми ћемо се побринути о овом интеграције питање не одмах - Надам се да је то ок за вас То је, већ на листи обавеза
Хеи вбет Креирао сам схелл скрипта и ја сам ради 100% на мом пољу
само је потребно уклонити оно језике које не желите и мењати под-линук.орг на свој сајт адресу. У овом случају сам ради у мом форуму корен.Code:#!/bin/bash for i in af sq ar be bg ca zh-CN hr cs da nl en pl pt et tl fi fr gl de el iw hi hu is id ga it ja ko lv lt mk ms mt no fa ro ru sr sk sl es sw sv zh-TW th tr uk vi cy yi do zcat sitemap_index.xml.gz |sed "s/<loc>http:\/\/under-linux.org\/sitemap/<loc>http:\/\/under-linux.org\/sitemap$i/" > sitemap"$i"_index.xml dos2unix sitemap"$i"_index.xml gzip -f sitemap"$i"_index.xml count=1 for k in `ls -la sitemap_*.xml.gz | grep -v index | awk {'print $8'}` do zcat sitemap_"$count".xml.gz | sed "s/<loc>http:\/\/under-linux.org\//<loc>http:\/\/under-linux.org\/$i\//" > sitemap"$i"_"$count".xml dos2unix sitemap"$i"_"$count".xml gzip -f sitemap"$i"_"$count".xml count=`expr $count + 1` done done
То ће учинити процес брже и неће користити генерисати ПХП меморије питања
сачувајте овај скрипт на вбсео_ситемап / подаци директоријум као цонверт.сх
цхмод + к цонверт.сх
да ради користи
/ Цонверт.сх.
и онда ћете моћи да користите ситемаплангуаге_индек.кмл.гз као мапа промени "језик" за ен, ес или неки други језик
јавите ми ако вам треба било која друга објашњења.
Такође је потребно додати ову скрипту на систем цронтаб после времена вБСЕО Ситемап цронтаб ради.
Хвала,
Code:if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart']) { $dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400; if($dpassed<3)$freq = 'daily'; else if($dpassed<10)$freq = 'weekly'; else if($dpassed<100)$freq = 'monthly'; else $freq = 'yearly'; }else $freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t']; vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior"); //additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived), vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true), $prior, $threadrow['lastpost'], $freq ); } if($showpost) { ...
Последњи изменио wowglider.de; 19-06-10 U 14:32.
Имајте на уму да у РЕАДМЕ.хтмл не постоји Ситемап Генератор опис укључени. Интеграција упутства за Ситемап Генератор је овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл
Како ја видим имате код описани тамо, али сте га погрешно. Молим вас поништити те промене и копирање први наш код. Затим проверите је то радило. А након тога, ако желите да урадите опционо модификација описао на крају први пост. И молим вас, проверите да ли сте то право. Сада је у реду. Према опциони корак модификација - морате да ставите наш код у другом месту (пре описана линија) и после тога не мале модификације. Сада треба само променити један од наших кода линије није као што је описано.
Takođe - ako Google uopšte ne može da preuzme vaše mape sajta onda se uverite da ste na odgovarajući način podesili svoj .htaccess fajl. Ponovo proverite uputstva za integraciju - pravilo mape lokacije mora biti stavljeno ispred vBET pravila. Ako niste sigurni u to - molimo vas da ovde objavite ceo vaš .htaccess fajl i mi ćemo ga proveriti
Имајте на уму да ја не знам шта мислите под последњег коментар последњу поруку овде. Молимо да опишете га ако је релевантно
ПС.
Након што решите проблеме овој теми ће бити стопљено са Ситемап Генератор нит интеграције. Овде остаје сада само да вас лакше наћи у месту где сте је очекивали, али смо већ тема за Ситемап Генератор питања интеграције.