Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 6 FirstПрви 12345 ... ПоследњиLast
Резултати 21 на 30 од 52

Тема: вБуллетин интеграције

Забрањен
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    2

Smile Почетна алиаис

Почетна страница аллиаис да буде празна у упутству за ВБСО интеграције приказан на вбуллетин.орг.

ово је версион243 мислим - није ово упутство више не важи?

Живели

РоиМогг

текст на вб.орг

Имам СЕО превод линкова на, ја користим вБуллетин и главни страна није превођењем - шта није у реду?
    Прво, проверите да ли је хтаццесс правила су ОК -. А посебно за форуме са поддиректоријума у УРЛ.
    Друго, немојте користити Дефинисање Алиасес функционалност Почетна страница од вБуллетин (уверите се да је празан).

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би roymogg View Post
    Почетна страница аллиаис да буде празна у упутству за ВБСО интеграције приказан на вбуллетин.орг.

ово је версион243 мислим - није ово упутство више не важи?

Живели

РоиМогг

текст на вб.орг

Имам СЕО превод линкова на, ја користим вБуллетин и главни страна није превођењем - шта није у реду?
    Прво, проверите да ли је хтаццесс правила су ОК -. А посебно за форуме са поддиректоријума у УРЛ.
    Друго, немојте користити Дефинисање Алиасес функционалност Почетна страница од вБуллетин (уверите се да је празан).
    Да - то више није валидан. Направили смо промене које омогућава да се сада алијаса кући. Ја идем тамо управо сада да уклони старе податке. Хвала за то показује да нас
    Последњи изменио vBET; 01-05-10 U 21:56.

и око вБуллетин линкови цм чланке и блогу?

Да ли постоји нешто морамо мењати да би ово било могуће?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би magmf View Post
    и око вБуллетин линкови цм чланке и блогу?

Да ли постоји нешто морамо мењати да би ово било могуће?
    To je preveo vBET - molimo vas da vidite uputstva za integraciju u readme.html u vBET paketu

Text automatically translated from: Portuguese to: Serbian
    Translated text
    Здраво, знам да кажем да додате правила пре него што правила вбсео.пхп хтаццес, али за многе људе то може бити збуњујуће, јер постоје две линије са "вбсео.пхп".

Ево Хтаццесс вБуллетин оригинала., Можете одредити тачну линију која морамо додати хтаццесс правила vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Translated text
    Молимо Вас, неко да шаљете комплетан пример једне "хтаццесс" који ради са. vBET и vBSEO?

Верујем да је износ од постова (и стране) ову тему оправдава пример.

[], С.,
    Рафаел.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би trevis View Post
    Translated text
    Здраво, знам да кажем да додате правила пре него што правила вбсео.пхп хтаццес, али за многе људе то може бити збуњујуће, јер постоје две линије са "вбсео.пхп".

Ево Хтаццесс вБуллетин оригинала., Можете одредити тачну линију која морамо додати хтаццесс правила vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    Јасно је описан да додате правила вБЕТ управо пре свега правила вбсео.пхп Дакле, "само пре свега правила вбсео.пхп 'значи - пре него што први који ће вбсео.пхп - не раније не касније.

Нисмо схватили да може бити збуњујуће. Како сте Предлажем да треба да га описати? - Радо ћемо предузимати никакве сугестије како да се побољша његов опис

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би trevis View Post
    Translated text
    Молимо Вас, неко да шаљете комплетан пример једне "хтаццесс" који ради са. vBET и vBSEO?

Верујем да је износ од постова (и стране) ову тему оправдава пример.

[], С.,
    Рафаел.
    Original text
    Молим вас дајте своје стварне хтаццесс садржај и УРЛ адресу форума -. Ћемо вам послати назад правила са одговарајућим променама

Translated text
    Овај сајт је ввв [тачка] Мендела [дот] орг и рудник "хтаццесс" Сада је ово.:
    Code:
    RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
    RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
    RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
    RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
    RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
    RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
    ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
    RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
    Ја сам инвалид са вБуллетин. Покушао сам ставити своја правила пре свега вбсео.пхп, али сам имао добре резултате.
    Original text

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Јасно је описан да додате правила вБЕТ управо пре свега правила вбсео.пхп Дакле, "само пре свега правила вбсео.пхп 'значи - пре него што први који ће вбсео.пхп - не раније не касније.

Нисмо схватили да може бити збуњујуће. Како сте Предлажем да треба да га описати? - Радо ћемо предузимати никакве сугестије како да се побољша његов опис
    Translated text
    На пример, читање ваше инструкције бих ставио детаље о свом htaccess између линија 3 и 4, је то тачно? Ако бих покушао и то није успело
    Original text

Страна 3 од 6 FirstПрви 12345 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •