Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Игнорисати УРЛ не ради

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Игнорисати УРЛ не ради

Раније, урадили смо упутство решење да се реши овај проблем, међутим, сада поново то се испоставља да је проблем.

Имам форум који се понаша као линк и директно указује на мисите.цом / ленсревиевс.

Додао сам "ленсревиевс да игноришу УРЛ опција, међутим, сваки пут корисник са преводима хитова које су повезане, то иде у мисите.цом / форум / ланг / ленсревиевс

Било који савет? Можете да проверите ово као гост на мом форуму кући.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Упдате: ово само дешава пријављене кориснике са језиком постављене у њиховим профилима. Покушајте се пријавити на што *********
    Последњи изменио vBET; 15-02-10 U 12:39. Разлог: Уклоњено приступ детаљи

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја само тамо. Такође, молимо Вас због ваше безбедности, не шаљу у јавности сваки приступ детаље. Молимо Вас да пошаљете оне ПМ. Ја сам мењају свој пост да се уклоне те податке.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Отишао сам тамо и пријављени на пробни налог. Је преусмерен на немачки превод (претпостављам да тестирање је корисник подесио немачки подразумевани језик). Прво сам отворио извор ХТМЛ и наћи све 'ленсревиевс' тамо - све везе су у реду (тако без језика). Онда сам проверио један од тих тако што ћете кликнути и такође је добро функционисао - Дестинатион Паге није преведена.

Проверите то. Ако се проблем и даље постоји молим вас дајте нам начин да га репродукује. Једна је овде описан, не ради.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Па, ово је добра вест за мене! Неколико чланова описали ово питање, а ја сам био у стању да га репродукује и раније, али то није више дешавало за мене било. Можда је то зато што сам променио "ленсревиевс 'у' / ленсревиевс" у УРЛ-игнорисати могућност у последње време. Хвала!

Такође, хвала за уклањање пробни налог приступ детаљима

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •