Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Питања пре куповине ...

Забрањен
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    1

Default Питања пре куповине ...

Text automatically translated from: Spanish to: Serbian
    Translated text
    Па пре куповине овог мод који изгледа веома добро ја заиста желим да знам неке ствари:

1 .- Он подржава вБуллетин вбуллетин4 и 3.5РЦ2, плус мапа-генератора вБуллетин-2.6 и вбадванцед4?

2 .- Она такође одражава плугин који су инсталирани на форуму?

3 .- пишете обичај правила сам у вБуллетин би такође бити преведена у сваком случају?

4 .- Имам мод за аутоматско генерисање ознака за сваку ставку ти порука, шта ће бити са овим ознакама? Би за последицу у сваком случају?

5 .- За обе вБуллетин и само-означавања мод додам листу празне речи, сада сам додао листу шпанског (Форума подразумевани језик) и енглески, ако инсталирам преводилац треба додати листу празне речи на свим тих језика?

Надам се да одговорим ... Салудос ...
    Original text
    Последњи изменио kaiser1313; 12-02-10 U 00:25.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

1 .- ће бити компатибилан са вБ4 врло брзо. Ми смо сада Уоркин на вБЕТ 4.0.0 верзија која ће бити компатибилна са вБ4 - то ће бити пуштен почетком марта. У наредних издања ћемо учинити компатибилан са вБСЕО3.5 и то ће се догодити ускоро. што вБЕТ 4.к компатибилан са вБуллетин-мапа-генератор је такође у плановима. Нисмо се ниједног планове о интеграцији са вбадванцед4.

2.- preveden sadrzaj outhput html. Dakle, ako druge plugin utiče na izlaz onda ti će se prevesti. Ako je napravio Ajax onda greškom sam neće biti preveden (ako se ne integriše sa vBET), jer nije deo html izlaz. Možete pokušati slobodna verzija prvog i vidim na žive. Ovde je za vB4: ББ предузећа Преводилац - вБуллетин.орг форум

3 .- Ми нисмо га тестирати. Ако преписивање ради као ББ куку и то се дешава пре него што глобал_цомплете или у глобал_цомплете са извршењу би мање од 1000 онда ће бити преведена.

4 .- Који ТнТ тачно користите?

5 .- Но То ће бити само укључена у УРЛ-а.

У случају будућих питања - само питајте

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •