Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: mt.character.restriction

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    2

Default mt.character.restriction

Sa modstar invalidima:

Upozorenje: Određivanje povratak vrednost nove pozivanje je deprecated u ... /uključuje/inicijalni bit.php(351) : uv- erenju( )'D u skladu 139
    Није могуће додати кекс, заглавља је већ послата.
    Fajl: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
    Linije: 5755

Sa modstar omogućili/nazad na:

Upozorenje: Određivanje povratak vrednost nove pozivanje je deprecated u ... /uključuje/inicijalni bit.php(351) : uv- erenju( )'D u skladu 139

Upozorenje: Samo varijable trebaju biti određeni u ... /uključuje/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851

Trnje nginx, tako da sam pokušao:

(Bez ;
    Napisati ^/FORUMS/((URLLIST|SITEMAP_). * \ . (xml|txt) ( \ .gz sa elementima Mirdita) ? )$ /forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap= $1 prošle

Napisati ^/FORUMS/(AF|SQ|AR|HY|AZ|EU|BE|BG|CA|ZH-CN|HR|CS|DA|NL|EN|ET|TL|FI|FR|GL|KA|DE|EL|HT|IW|HI|HU|IS|ID|GA|IT|JA|KO|LV|LT|MK|MS|MT|N /forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ prošle;
    Napisati ^/FORUMS/(AF|SQ|AR|HY|AZ|EU|BE|BG|CA|ZH-CN|HR|CS|DA|NL|EN|ET|TL|FI|FR|GL|KA|DE|EL|HT|IW|HI|HU|IS|ID|GA|IT|JA|KO|LV|LT|MK|MS|MT|N /forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ $2 prošle;

Чини ми треба да прође преправке на дбСЕО и вБЕТ, како да то урадите?

JA već ima pravila slična:

иф (-е! $ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ) {
    преправи ^ / форум /(.*)$ / форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп последњег;
    }

}

иф ($ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ ~ "\\ пхп $.") {
    преправи ^ / форум /(.*)$ / форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп последњег;
    }

Ali ukazujući na dbseo prošle;

Trenutni nginx config:

Lokacija /forum/ tvu

Try_files dolara dolara uri uri/ /forum/dbseo.php? $args;

Ponovo napisati
    ^ /Forum/ (af'sq'ar|hy|az|e eu biti|bg|ca'zh-CN|hr|cs|da|.|en|et'tl'fi'sr|gl nan|u|de|el'ht|iw|hi|hu'e je id|gs|da|ja'ko$
    /Forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ prošle;
    Ponovo napisati
    ^ /Forum/ (af'sq'ar|hy|az|e eu biti|bg|ca'zh-CN|hr|cs|da|.|en|et'tl'fi'sr|gl nan|u|de|el'ht|iw|hi|hu'e je id|gs|da|ja'ko$
    /Forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ $2 prošle;

Ako ( $request_uri ~ * ^ /forum/mobiquo) tvu
    пауза;
    }

Ako ( -f $request_filename) tvu
    Ističe 30d;
    пауза;
    }

иф ($ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ ~ "\\ пхп $.") {
    Napisati ^(/FORUM/. * )$ /forum/dbseo.php prošle;
    }

иф (-е! $ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ) {
    Napisati ^/FORUM/(. * )$ /forum/dbseo.php prošle;
    }

}
    }

Molimo vas da pomognete u pomoć

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Pokušavaju da isključite ekran upozorenja u VB (više informacija).

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    2

JA sam izvini ali to ne izgleda kao rešenje za mene. Ova upozorenja mogao da pruzi korisna u drugim oblastima. Da li biste molimo vas da pomognete sredi to kompatibilnost?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Променили смо код и у следећем издању наш број неће изазвати упозорење у најновијој верзији ВБ. Ове промене је превише да уради за њих брзо решење. Упозорења не утичу на резултате. Линк који сам ти дао је званични решење ББ не прикаже упозорење. Питање упозорење односи све додатке у најновијем ВБ.
    вБЕТ тренутно подржава вБСЕО и пријатељски УРЛ. Тренутно не подржавамо дбСЕО. Можете променити правила, али не можемо да гарантујемо да дбСЕО неће учинити преусмеравања или других изненађења - вБЕТ нису интегрисане и тестиране са дбСЕО.
    Предлажем да користите бесплатан, уграђен пријатељски УРЛ адресу у ВБ.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •