Sa modstar invalidima:
Upozorenje: Određivanje povratak vrednost nove pozivanje je deprecated u ... /uključuje/inicijalni bit.php(351) : uv- erenju( )'D u skladu 139
Није могуће додати кекс, заглавља је већ послата.
Fajl: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
Linije: 5755
Sa modstar omogućili/nazad na:
Upozorenje: Određivanje povratak vrednost nove pozivanje je deprecated u ... /uključuje/inicijalni bit.php(351) : uv- erenju( )'D u skladu 139
Upozorenje: Samo varijable trebaju biti određeni u ... /uključuje/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851
Trnje nginx, tako da sam pokušao:
(Bez ;
Napisati ^/FORUMS/((URLLIST|SITEMAP_). * \ . (xml|txt) ( \ .gz sa elementima Mirdita) ? )$ /forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap= $1 prošle
Napisati ^/FORUMS/(AF|SQ|AR|HY|AZ|EU|BE|BG|CA|ZH-CN|HR|CS|DA|NL|EN|ET|TL|FI|FR|GL|KA|DE|EL|HT|IW|HI|HU|IS|ID|GA|IT|JA|KO|LV|LT|MK|MS|MT|N /forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ prošle;
Napisati ^/FORUMS/(AF|SQ|AR|HY|AZ|EU|BE|BG|CA|ZH-CN|HR|CS|DA|NL|EN|ET|TL|FI|FR|GL|KA|DE|EL|HT|IW|HI|HU|IS|ID|GA|IT|JA|KO|LV|LT|MK|MS|MT|N /forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ $2 prošle;
Чини ми треба да прође преправке на дбСЕО и вБЕТ, како да то урадите?
JA već ima pravila slična:
иф (-е! $ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ) {
преправи ^ / форум /(.*)$ / форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп последњег;
}
}
иф ($ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ ~ "\\ пхп $.") {
преправи ^ / форум /(.*)$ / форум / вбентерприсетранслатор_сео.пхп последњег;
}
Ali ukazujući na dbseo prošle;
Trenutni nginx config:
Lokacija /forum/ tvu
Try_files dolara dolara uri uri/ /forum/dbseo.php? $args;
Ponovo napisati
^ /Forum/ (af'sq'ar|hy|az|e eu biti|bg|ca'zh-CN|hr|cs|da|.|en|et'tl'fi'sr|gl nan|u|de|el'ht|iw|hi|hu'e je id|gs|da|ja'ko$
/Forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ prošle;
Ponovo napisati
^ /Forum/ (af'sq'ar|hy|az|e eu biti|bg|ca'zh-CN|hr|cs|da|.|en|et'tl'fi'sr|gl nan|u|de|el'ht|iw|hi|hu'e je id|gs|da|ja'ko$
/Forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang= $ 1 &preusmerena= /forum/ $2 prošle;
Ako ( $request_uri ~ * ^ /forum/mobiquo) tvu
пауза;
}
Ako ( -f $request_filename) tvu
Ističe 30d;
пауза;
}
иф ($ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ ~ "\\ пхп $.") {
Napisati ^(/FORUM/. * )$ /forum/dbseo.php prošle;
}
иф (-е! $ РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ) {
Napisati ^/FORUM/(. * )$ /forum/dbseo.php prošle;