Све кеш табеле треба да буду избрисани за време не-инсталације. Ако ваш није обрисана, онда је ту грешка. Ми ћемо то истражити. Уклоните оне табеле ручно од стране неких МиСКЛ клијента.
Ми смо веома напредни у вБЕТ4. У овом тренутку већина ствари раде. Имамо мало проблема са паковањем / унвраппинг текст, превод УРЛ адресе за ИЕ (који игнорише оно што остатак света као стандард) И слично.
Прва верзија за вБЕТ4 ће подржати чисте вБ4. Онда ћемо се у кратком временском периоду 2 нова издања која ће поправити евентуалне грешке и додате подршку за: 1. вБ4 ЦМС + блог, 2. вБуллетин 3.5
Tako da će oni koji ne koriste vBSEO moći ranije da vode vBET4 i mi ćemo ipak dati sve od sebe da podržimo vBSEO u najkraćem mogućem rokuДакле, у марту ћемо га подржати чак и ако не могу вам дати било који одређени датум
![]()
Прво издање вБЕТ4 би требало да буде почетком марта, можда чак и крајем фебруара![]()
Нисмо били у могућности да репродукује овом питању. Да ли неко може да потврди и даље постоји у новој верзији? Знам да то може бити тешко јер је потребно да деинсталирате производа, тако да не покуша на прави форуму, али можда на тесту пример.
Јер ми нисмо у стању да га репродукује, ако ћемо добити никакву потврду да је и даље актуелно, питање ће бити затворен.